ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

εσπα

Σε απάντηση της αναφοράς που είχε καταθέσει η Βουλευτής Νομού Έβρου του ΠΑΣΟΚ κα. Ελένη Τσιαούση προς την Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με αντικείμενο την ένταξη των περιοχών που επλήγησαν από τις πλημμύρες του Φεβρουαρίου 2010 στο Νομό Έβρου σε ειδική κατηγορία επιδότησης στα πλαίσια των προγραμμάτων του ΕΣΠΑ και του ΤΕΜΠΜΕ, αναφέρεται:
«Στο πλαίσιο της προώθησης λύσεων για την αποκατάσταση των ζημιών και την ενίσχυση των άμεσα ή έμμεσα πληγέντων από τις πλημμύρες στο Νομό Έβρου, εξετάζεται από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Υ.Π.ΟΙ.Α.Ν. η δυνατότητα χρηματοδότησης μέσω ΕΣΠΑ σχεδίου στήριξης των επιχειρήσεων που επλήγησαν, με την εφαρμογή χρηματοπιστωτικών διευθετήσεων, στα μέτρα των δυνατοτήτων του Κρατικού Προϋπολογισμού, καθώς και άλλων διοικητικών και διαδικαστικών διευκολύνσεων.
Η νέα διοίκηση της ΤΕΜΠΜΕ ΑΕ έχει θέσει ως πρωταρχικό στόχο, σε αγαστή συνεργασία με το Υ.Π.ΟΙ.Α.Ν., την ενδυνάμωση του συστήματος εγγυήσεων με τη δημιουργία νέων και εξειδικευμένων εγγυοδοτικών προγραμμάτων και προϊόντων, όπου θα έχουν ως προτεραιότητα τη στήριξη των επιχειρήσεων και κυρίως εκείνων που επλήγησαν από τις πλημμύρες στο Ν. Έβρου.
Ειδικότερα θα δημιουργηθούν εγγυοδοτικά προϊόντα και προγράμματα που θα καλύπτουν τόσο τις βραχυπρόθεσμες και άμεσες χρηματοοικονομικές ανάγκες όσο και τις ανάγκες επενδυτικού χαρακτήρα όλων των μορφών επιχειρήσεων (ατομικές, ΟΕ, ΕΕ, ΕΠΕ, ΑΕ κλπ) οιασδήποτε ηλικίας και συνεπώς τις υπό ίδρυση, νεοσύστατες και νέες επιχειρήσεις/επιχειρηματίες, λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη τόσο τις οικονομικές συνθήκες της χώρας όσο και τις ιδιαιτερότητες των περιοχών που έχουν κυρίως πληγεί από τις πλημμύρες».
Το πλήρες κείμενο της αναφοράς που κατέθεσε η κα Τσιαούση Ελένη προς την Υπουργό Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κα Λούκα Κατσέλη μπορείτε να το βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο/link:
http://www.tsiaousieleni.gr/index.php/2010-01-11-22-03-32/23-2010-02-19-09-48-14