ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

γευσεις

Η 1η Διαδραστική Έκθεση με τίτλο "Γεύσεις & Ζωή 2010", πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα στο Ζάππειο Μέγαρο από 8 έως 11 Απριλίου. Πρόκειται για μία μοναδική εκθεσιακή εκδήλωση που διοργανώθηκε για πρώτη φορά με στόχο την ανάδειξη της υψηλής γαστρονομίας, της ποιοτικής διατροφής αλλά και του υγιεινού τρόπου διαβίωσης.
Η έκθεση αυτή συγκέντρωσε πλήθος εκθετών από την αγορά ειδών ποιοτικής διατροφής, παρουσιάζοντάς τα τόσο στο ευρύ καταναλωτικό κοινό όσο και στους επαγγελματίες.
Η Νομαρχία Έβρου συμμετείχε στην έκθεση αυτή ως συνδιοργανωτής φορέας, με την συνδρομή του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων. Την έκθεση εγκαινίασε ο Υπουργός κος Καχριμάκης ενώ παραβρέθηκαν επίσης ο Νομάρχης Αττικής κος Σγουρός και η Αντιδήμαρχος Κηφισιάς κα Βλάχου.
Ο Νομός Έβρου εκπροσωπήθηκε δυναμικά με ένα εξαιρετικά καλαίσθητο περίπτερο με τη στήριξη και παρουσία των παραγωγών του Έβρου εντυπωσιάζοντας τους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης.
Όσοι επισκέφθηκαν το Ζάππειο Μέγαρο είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τον Έβρο, να γνωρίσουν τα τοπικά προϊόντα και να δοκιμάσουν τις παραδοσιακές εβρίτικες γεύσεις.