ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

μικρογνωμικα

Ο κόμβος των Δικέλλων και οι προδιαγραφές
Κύριε Πρόεδρε της "ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε.", δεν περιμέναμε να ακούσουμε από το στόμα σας ότι ο πρώην κόμβος των Δικέλλων ήταν χωρίς τεχνικές προδιαγραφές. Εκείνο που περιμέναμε να ακούσουμε από το στόμα σας, ήταν μια δέσμευσή σας ότι σύντομα θα κατασκευάσετε έναν σύγχρονο, ασφαλή και λειτουργικό κόμβο με τεχνικές προδιαγραφές. Διότι, πριν ακόμα ο προκάτοχός σας κλείσει τον κόμβο με μπάρες δεν είχε συμβεί ούτε ένα ατύχημα. Ενώ θρηνήσαμε θανατηφόρα ατυχήματα στον παράδρομο-καρόδρομο, στον οποίο μας έστειλε η "ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε". Οι 40.000 κάτοικοι και παραθεριστές της τουριστικής αυτής περιοχής δεν δικαιούνται επιτέλους έναν ανθρώπινο κόμβο; Π.Κ.

Ο κόμβος "έκτρωμα" της Ορεστιάδας
Κύριε Πρόεδρε της "ΕΓΝΑΤΙΑ Α.Ε" δεν διαπιστώσατε με τα μάτια σας ότι ο ισόπεδος κόμβος παράκαμψης της Ορεστιάδας είναι ένα επικίνδυνο έκτρωμα, ακατάλληλο για ασφαλείς οδικές διαδρομές και απαράδεκτο για έναν διεθνή οδικό άξονα διακρατικής σύνδεσης; Τότε, γιατί δεν δεσμευτήκατε απαρέγκλιτα ότι θα κατασκευάσετε έναν κόμβο σύγχρονο, αξιόπιστο και λειτουργικό; Πώς θα αποδείξετε έμπρακτα το σεβασμό του κράτους στις ανθρώπινες ζωές των οδηγών και των πολιτών της ακριτικής Ορεστιάδας; ΄Αλλωστε, υπάρχουν ακόμα φθηνά χωράφια για απαλλοτρίωση, ώστε να κάνετε τεχνικά και κατασκευαστικά μια νέα χάραξη! Π.Κ.