ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

ελλαδα βουλγαρια τουρκια

Δριμύτερος επανέρχεται ο θρύλος της Ελληνικής ποδηλασίας, Στέλιος Βάσκος.
Την Πέμπτη 3 Ιουνίου θα ξεκινήσει από το δημαρχείο το μακρινό του ταξίδι με το ποδήλατο. Θα προσπαθήσει για μια ακόμη φορά να ξεπεράσει τον εαυτό του, τόσο σε σωματικό, όσο και σε ψυχικό επίπεδο, διανύοντας την απόσταση των 1600 χιλιομέτρων, Ελλάδα - Βουλγαρία - Τουρκία –Ελλάδα.
Ο πόνος, η σωματική εξάντληση, η αϋπνία, η πολύωρη μονοτονία επάνω στην άσφαλτο, το ψυχολογικό στρες και οι καιρικές συνθήκες αποτελούν τις κυριότερες δυσκολίες που θα πρέπει να αντιμετωπίσει. Επίσης η υδροποσία, η τροφοδοσία, οι σωματικές ανάγκες και όποιες ιατρικές παρεμβάσεις προκύψουν θα γίνονται πάνω στο ποδήλατο εν κινήσει.
Και αυτή τη φορά, συγκροτήθηκε Οργανωτική Επιτροπή η οποία εργάζεται πάνω στο σχεδιασμό και την τέλεση της ποδηλατοδρομίας.
Για τις ανάγκες της ποδηλατοδρομίας θα υπάρξει συνοδευτική αποστολή αποτελούμενη από 20 εθελοντές, ένα 9-θέσιο mini bus του Δήμου Τρικκαίων, 4 αυτοκίνητα των χορηγών 1 αυτοκίνητο της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας, 1 λεωφορείο για τον φίλαθλο κόσμο, 1 ασθενοφόρο και 2 περιπολικά της Ελληνικής Αστυνομίας.
Ο θρύλος της Ελληνικής ποδηλασίας Στέλιος Βάσκος θα διανύσει την απόσταση Τρίκαλα -Καλαμπάκα - Μουργκάνι - Αγιόφυλλο - Γρεβενά - Κοζάνη - Βέροια - Θεσσαλονίκη -Σέρρες - Προμαχώνα - Σόφια - Φιλιππούπολη - "Τριεθνές" (Ελλάδα - Βουλγαρία - Τουρκία) -Αδριανούπολη - Καστανιές - Ορεστιάδα - Αλεξανδρούπολη - Κομοτηνή - Καβάλα -Ασπροβάλτα - Θεσσαλονίκη - Βέροια - Κοζάνη - Γρεβενά - Αγιόφυλλο - Μουργκάνι – Καλαμπάκα Τρίκαλα 1600 χλμ.
Του ευχόμαστε καλό ταξίδι, καλό κουράγιο και να επιστρέψει γερός!
zougla.gr