ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 27 Απριλίου 2010

δ εθνικη

Η Πειθαρχική Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας απέρριψε την ένσταση του σωματείου Ορφέας Ξάνθης για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή Παγωνίδη Δ. του σωματείου Έβρος Σουφλίου.
Ο Ορφέας είχε καταθέσει την ένσταση μετά τον μεταξύ τους αγώνα στο πλαίσιο του Κυπέλλου Ερασιτεχνών, που πραγματοποιήθηκε στις 7 Απριλίου 2010. Από εκεί και πέρα, οι ξανθιώτες μετά την τελευταία τους επιτυχημένη εμφάνιση (2-0 την Πετρούσα), συνεχίζουν ακάθεκτοι την προσπάθειά τους για την κατάκτηση της πρώτης θέσης. Σαφώς και το παιχνίδι της 28ης αγωνιστικής που ακολουθεί με τον Μ. Αλέξανδρο Ηράκλειας (την άλλη ομάδα που μάχεται για την άνοδο), χαρακτηρίζεται το πιο καθοριστικό και ιδιαίτερα δύσκολο, χωρίς ωστόσο να παραβλέπουν το γεγονός ότι στην κορυφή του Α’ Ομίλου βρίσκεται το Σουφλί. Το σίγουρο είναι πως στις τρεις εναπομείνασες αγωνιστικές η ομάδα της Ξάνθης θα παλέψει για το απόλυτο και θα τα δώσει όλα για όλα , ευελπιστώντας στο καλύτερο. Όπως τόνισε στις δηλώσεις του και ο προπονητής του Ορφέα Ξάνθης, Δημήτρης Τηλαβερίδης, η ομάδα θα δώσει τη μάχη της μέχρι τέλους καθώς τίποτα δεν έχει ακόμη κριθεί.
gazzetta.gr