ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ»

Την 21-04-2010 και ώρα 17.30΄ στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί της Υ.Α. Αλεξ/πολης συνέλαβαν έναν (1) 26χρονο αλλοδαπό, διότι σε γενόμενο έλεγχο, προέκυψε ότι στερείτο αδείας διαμονής, είναι εγγεγραμμένος στον Εθνικό κατάλογο Ανεπιθύμητων στην Χώρα μας, και ενώ είχε απελαθεί την 30-04-2008 μέσω Α.Τ.Κρυσταλλοπηγής και επανήλθε παράνομα στην Χώρα μας.

Δράστης παραπέμφθηκε αρμοδίως.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 2ο : «ΣΥΛΛΗΨΗ 44ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΚΡΗΚΤΙΚΕΣ ΥΛΕΣ»

Την 22-04-2010 και ώρα 01.10΄, 44χρονος ημεδαπός, αφού παρασκεύασε δύο (2) αυτοσχέδιους εκρηκτικούς μηχανισμούς (βόμβες μολότοφ), μετέβη σε ταβέρνα της περιοχής Μάκρης και έριξε αυτούς στο χώρο στάθμευσης αυτ/των της ταβέρνας, με αποτέλεσμα να αναφλεγεί ο ένας, χωρίς να προκαλέσει καμμία απολύτως ζημιά σε πρόσωπα ή πράγματα.

Του περιστατικού επελήφθη η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης, άνδρες της οποίας έσπευσαν στο σημείο και αφού αναζήτησαν τον δράστη τον εντόπισαν και τον συνέλαβαν, περί ώρα 03.00΄ .

Ο δράστης ισχυρίσθηκε ότι προέβη στην πράξη του χάριν αστεϊσμού σε βάρος του φύλακα του καταστήματος με τον οποίο συνδέεται φιλικά.

Ο συλληφθείς δράστης θα παραπεμφθεί αρμοδίως.

Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.