ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 25 Απριλίου 2010

τολης ζαβαλιαρης

Ο Τόλης Ζαβαλιάρης γεννήθηκε στην Ορεστιάδα στις 05/04/1979. Άρχισε να παιίζει ηλεκτρική κιθάρα στην ηλικία των 14 και σε ηλίκια 16 χρονών ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα σαν κιθαρίστας παίζοντας live σε μικρά rock groups και Ελλήνικα clubs της περιοχής .Το 2001 μετακόμισε στο Λονδίνο όπου σπούδασε στo παγκοσμίως γνώστο “Guitar Institute “ και μετά την απόφοίτηση του προσκλήθηκε απο τον διευθυντή της σχολής να μείνει σαν δάσκαλος κιθάρας στην σχολή .Το ταλέντο του γρήγορα έλαμψε και έγινε και ένας απο τους πιό γνωστούς κιθαρίστες του Λονδίνου.

Το 2004 ο Τόλης Ζαβαλιάρης βραβεύτηκε με τον τίτλο του “London Guitar Hero of the Year” (καλύτερου κιθαρίστα της χρονιάς στο Λονδίνο).Είναι συνεργάτης του γνωστού περιοδικού “Guitar Techniques” και σπονσοράρει προιόντα απο τις εταιρείες : Musicman, Line 6 και Yamaha.

Ο Τόλης Ζαβαλιάρης είναι ένας κιθαρίστας που παίζει όλα τα στυλ κιθάρας με αναπτυγμένη μουσική ικανότητα και προσωπικότητα στον ήχο του και στις συνθέσεις του. Παντρεύει πολλά μουσικά στυλ μαζί απο Rock και Jazz μέχρι Ελληνική παραδοσιακή μουσική, γεγονός που έκανε τον ήχο του πολύ ξεχωριστό.Τον Μάιο του 2007 κυκλοφόρησε την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με το όνομα :“Sounds of the past” με ήχους ethnic jazz απο την Ελλάδα και απο άλλες γειτονικές ανατολικές χώρες και το 2009 επανέρχεται με το δεύτερο CD του “Tolis Zavaliaris –II” στο οποίο συνεργάστηκε με τους Pete Lockett (Steve Smith) στην τάβλα ,Laurence Cottle (Eric Clapton) στο μπάσο,Neil Angilley (Shirley Bassey) στο πιάνο, Fergus Gerrand (Madonna) στα κρουστά και με ακόμα καταξιωμένους μουσικούς της Αγγλίας.

Περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στα site:

www.myspace.com/toliszavaliaris
www.guitar9.com/soundsfromthepast.html
www.guitarinstitute.com/teachers
www.cdbaby.com/cd/zavaliaris
www.youtube.com/toliszavaliaris

Ο Τόλης Ζαβαλιάρης με την μπάντα του θα πραγματοποιήσει μια και μοναδική ζωντανή εμφάνιση στα Ελευθέρια Διδυμοτείχου την Παρασκευή 21/5/2010 στις 8.30.