ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 24 Απριλίου 2010

εκλογες στην περιφερεια αμθ

Λίγο πριν την τελική ευθεία των εκλογών της Αυτοδιοίκησης, γνωστή εταιρία δημοσκοπήσεων, διενεργεί μεγάλη τηλεφωνική δημοσκόπηση για τα πρόσωπα που θα πλαισιώσουν, ως επικεφαλής, τα ψηφοδέλτια των δύο μεγάλων κομμάτων στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης. Η εταιρία ζητάει από τους ερωτηθέντες να αξιολογήσουν τα ονόματα που τους δίνονται, ενώ παράλληλα ρωτούνται και για το ποιον θέλουν υποψήφιο από τους δύο πολιτικούς χώρους.
Στη δημοσκόπηση από τον χώρο της ΝΔ, υπάρχουν τα ονόματα του βουλευτή Δράμας Μαργαρίτη Τζίμα, του πρώην υπουργού Γιώργου Καλαντζή, του νομάρχη Καβάλας Θόδωρου Καλλιοντζή, του πρύτανη του ΔΠΘ Κωνσταντίνου Σιμόπουλου και του πρώην Γενικού Γραμματέα της Περιφέρειας ΑΜ-Θ Δημήτρη Σταμάτη.
Από τον χώρο του ΠΑΣΟΚ υπάρχουν τα ονόματα του Νομάρχη Έβρου Νίκου Ζαμπουνίδη, του Νομάρχη Ροδόπης Άρη Γιαννακίδη, του Γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ Σωκράτη Ξυνίδη, του πρώην βουλευτή Παναγιώτη Σγουρίδη και του βουλευτή Δράμας Χρήστου Αηδόνη.
Η Piazza από σήμερα και λίγες ημέρες σας δίνει την δυνατότητα να ψηφίζεται και εσείς on line στα ίδια ερωτήματα μ’ αυτά της δημοσκόπησης. Ποιον θέλετε υποψήφιο από τα δύο μεγάλα κόμματα για την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας – Θράκης.
http://piazzadelpopolo.blogspot.com/