ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 18 Απριλίου 2010

πετοσφαιριση α2

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του για τη κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος της Α2 βόλλεϋ στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Ωστόσο δεν μπορεί να πανηγυρίσει, ακόμη τουλάχιστον, την (επ)άνοδο στην ελίτ του ελληνικού βόλλεϋ. Αυτός που πανηγυρίζει είναι ο Επίκουρος Πολίχνης ο οποίος τερμάτισε στους 53 βαθμούς, όπως και η ομάδα της Αλεξανδρούπολης αλλά οι Θεσσαλονικείς κέρδισαν την απευθείας πολυπόθητη άνοδο, λόγω των δυο νικών στα μεταξύ τους παιχνίδια.
Ο Εθνικός το έκανε το χρέος του. Στο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι με την μέχρι πρότινος πρωτοπόρο Παναχαϊκή έπαιξε πολύ καλό βόλλεϋ και πήρε μια καθαρή και μέγιστης σημασίας νίκη με 0-3 σετ (23-25, 20-25, 21-25), αφού απολαμβάνει το προνόμιο της δεύτερης θέσης, να έχει το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας σε όλη τη διαδικασία των play off.
Έτσι, θα αντιμετωπίσει την Μεταμόρφωση της οποίας επιβλήθηκε δυο φορές στο πρωτάθλημα και εάν την αποκλείσει θα διεκδικήσει το δεύτερο χρυσό εισιτήριο με τον νικητή του "Πελοποννησιακού πολέμου" ανάμεσα σε Κόροιβο Αμαλιάδας και Παναχαϊκή. Από την άλλη, την Α2 αποχαιρέτισαν Κόρινθος και ΓΕ Μεσσηνίας.
thrakisport.gr