ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 19 Απριλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1o :«ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΡΙΩΝ (3) ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΓΙΑ ΕΠΑΙΤΕΙΑ»
Την 18-04-2009 και ώρα 10.00΄, στην Αλεξ/πολη, οι Αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Αλεξ/πολης, συνέλαβαν τρεις (3) αλλοδαπούς, διότι κατελήφθησαν να επαιτούν, λόγω φυγοπονίας και κατά συνήθεια, παραμένοντας έξωθεν Ιερών Ναών, η μία εκ των οποίων, κρατώντας στην αγκαλιά της το ανήλικο τέκνο της.
Στην κατοχή τους βρέθηκε το χρηματικό ποσό των 224,29 Ευρώ, το οποίο κατασχέθηκε.
Οι ανωτέρω παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Αλεξ/πολης.
ΘΕΜΑ 2ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΞΙ (6) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»
Την 18-04-2010 και ώρα 15.45΄, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών, σε αγροτική περιοχή του χωριού Πέπλος– Έβρου, αντιλήφθηκαν να επιβιβάζονται άτομα σε δύο (2) Ι.ΧΕ.αυτ/τα. Ακολουθήθηκε το ένα (1) εκ των δύο, το οποίο προσπάθησαν να το ακινητοποιήσουν για σχετικό έλεγχο, ο οδηγός του οποίου δεν υπάκουσε και προσπάθησε να διαφύγει. Εν συνεχεία, εγκατέλειψε το όχημα και τράπηκε σε φυγή τρέχοντας, ακολουθήθηκε, αλλά, η σύλληψή του δεν κατέστη δυνατή και αναζητείται. Από την προανάκριση προέκυψε ότι για το ανωτέρω όχημα είχε δηλωθεί κλοπή την 29-12-2008 στο Τ.Α.Αμαρουσίου, ενώ οι πινακίδες που έφερε είναι καταφανώς πλαστές και θα υποβληθούν στην Υ.Ε.Ε.Β.Ε για σχετική εξέταση.
Κατασχέθηκε το ανωτέρω όχημα καθώς και οι καταφανώς πλαστές πινακίδες που έφερε.
Συνελήφθησαν έξι (6) λαθρομετανάστες οι οποίοι επέβαιναν στο Ι.Χ.Ε. αυτ/το και παραπέμφθηκαν αρμοδίως. Το δεύτερο όχημα καίτοι αναζητήθηκε, δεν κατέστη δυνατό να εντοπισθεί.
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Τυχερού.