ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 21 Απριλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1ο: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΕΝΟΣ (1) ΑΛΛΟΔΑΠΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΟΧΗ ΚΛΕΨΙΤΥΠΩΝ ΥΛΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΗΧΟΥ ΚΑΙ ΕΙΚΟΝΑΣ »
Την 20-04-2010 και ώρα 12.30΄ στην Αλεξ/πολη, Αστυνομικοί της Υ.Α. Αλεξ/πολης συνέλαβαν έναν (1) 35χρονο αλλοδαπό, διότι σε γενόμενο έλεγχο, βρήκαν στην κατοχή του, συνολικά εκατόν ογδόντα πέντε (185) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους ήχου (CDs) και ογδόντα πέντε (85) κλεψίτυπους ψηφιακούς δίσκους εικόνας και ήχου (DVDs), τους οποίους είχε σκοπό να πωλήσει.
Οι ψηφιακοί δίσκοι κατασχεθήκαν και ο ανωτέρω αλλοδαπός παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης, ενώ παράλληλα του επιβλήθηκε διαπιστωτική πράξη παράβασης επιβολής προστίμου 3700,00 Ευρώ για την κατοχή των προαναφερθέντων CD’s.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 2ο : «ΣΥΛΛΗΨΗ –2- ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ –11- ΔΙΑΚΙΝΟΥΜΕΝΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ»

Την 20-04-2010 και ώρα 22.00΄, Αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Φερών και του Τ.Σ.Φ. Σουφλίου εντόπισαν ομάδα δεκατριών (13) ατόμων να εξέρχεται από παραποτάμιο δασύλλιο του Έβρου, κατευθυνόμενη πεζή προς το χωριό Πέπλος – Έβρου. Εν συνεχεία, δύο (2) εξ αυτών, προφανώς οι διακινητές τους, αποσχίσθηκαν από την ομάδα, επιστέφοντας προς τον ποταμό Έβρο, ενώ οι υπόλοιποι κατευθύνθηκαν προς τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Πέπλου.
Άπαντες συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν αρμοδίως.
Από την Αστυνομική έρευνα και προανάκριση διαπιστώθηκε ότι, οι έντεκα (11) λαθρομετανάστες διαπεραιώθηκαν με τη χρήση πλαστικής βάρκας με τη βοήθεια των δύο προαναφερόμενων διακινητών.
Κατασχέθηκαν μία (1) πλαστική φουσκωτή βάρκα, μήκους τριών (3) μέτρων και δύο (2) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των διακινητών .
Την προανάκριση ενήργησε το Τ.Σ.Φ. Τυχερού.