ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 6 Απριλίου 2009

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ


- Στους 70 ανέρχονται οι νεκροί, σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης.

- Κατέφθασαν από Ρώμη οι πρώτες πτήσεις των ΟΑ, Aegean και Alitalia με λίγους Έλληνες, στο Ελευθέριος Βενιζέλος. (14:55)

- Δραματική χαρακτηρίζουν την κατάσταση οι δήμαρχοι στην περιοχή του Αμπρούτσο και συγκρίνουν τον σεισμό με την μεγάλη σεισμική δόνηση στην ίδια περιοχή το 1915.  Είκοσι έξι οι δήμοι που χτυπήθηκαν από τον μεγάλο σεισμό. Έχουν αποκλειστεί τμήματα των δρόμων και γέφυρες που καταστράφηκαν από την δόνηση. (13:22) 

- Τη δωρεάν μεταφορά των Ελλήνων πληγέντων από το σεισμό στην Ιταλία με πτήσεις των Ολυμπιακών Αερογραμμών, αποφάσισε η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Μεταφορών και Επικοινωνιών. (13:19)

- Σε συνεννόηση με την ελληνική πρεσβεία, οι φοιτητές της πόλης Άκουιλα θα συγκεντρωθούν το μεσημέρι στο νοσοκομείο της πόλης για να μεταβούν με λεωφορεία στο αεροδρόμιο. Οι φοιτητές που θέλουν να φύγουν από την πόλη και δεν διαθέτουν μέσο, μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο: 0039 3474517474 (Σταμάτης Χατζησάββας). (13:09)


- Τηλέφωνο επικοινωνίας με την ελληνική Πρεσβεία στη Ρώμη: 0039068082030.