ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 14 Απριλίου 2009

τουρισμος

Το Ν. Δ. Έβρου στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του Νομού στο εξωτερικό, διοργάνωσε εκδήλωση παρουσίασης του τουριστικού προφίλ του Ν. Έβρου σε Ρώσους τουριστικούς πράκτορες, δημοσιογράφους και σε διευθυντικά στελέχη των εταιριών Trans Neft, Gas Prom και Ros Νeft.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα εκδηλώσεων του κεντρικού ξενοδοχείου SAVOY της Μόσχας, στις 9 Απριλίου 2009, και ώρα 19:00, όπου κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ Μαρκόπουλος, ο Πρέσβης της Ελλάδος στη Μόσχα κ. Σπινέλλης, ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κ Άνθιμος και ο Νομάρχης Έβρου κ Ζαμπουνίδης Νικόλαος.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, προβλήθηκαν video και φωτογραφίες από τα αξιοθέατα, τους αρχαιολογικούς χώρους αλλά και τις τουριστικές υποδομές του Νομού, και στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε διάλογος και απαντήθηκαν ερωτήματα των καλεσμένων, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε δείπνο γνωριμίας και μοιράστηκαν αναμνηστικά δώρα, καθώς και έντυπο και ηλεκτρονικό διαφημιστικό υλικό του Νομού.
Στην ανωτέρω εκδήλωση, εκτός των προαναφερομένων, παρευρέθηκαν η Γενική Πρόξενος της Ελλάδος στη Μόσχα κ. Ντούτη, ο διευθυντής της Ελληνικής Κοινοπραξίας του ελληνικού τμήματος αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης κ. Δήμας, ο Βουλευτής του Νομού κ Δερμεντζόπουλος Αλέξανδρος, ο Αντινομάρχης Έβρου κ Ατζανός Παναγιώτης, ο Νομαρχιακός Σύμβουλος κ. Σπάσης Στέφανος, ο Αντιπρόεδρος της Trans Neft κ. Soliarski Igor, ο πρόεδρος της Ros Neft κ. Bitsounenko Oleg, ο project director της Gas Prom κ. Seregin Nikolai, ο διευθυντής της κατασκευαστικής εταιρίας του ρωσικού τμήματος του αγωγού πετρελαίου Μπουργκάς - Αλεξανδρούπολης κ. Tarakanof Alexander, καθώς επίσης πλήθος Ρώσων και Ελλήνων δημοσιογράφων τοπικών ραδιοτηλεοπτικών μέσων, τουριστικοί πράκτορες και εκπρόσωποι φορέων του τουριστικού κλάδου και των δύο χωρών.
Αξίζει να σημειωθεί ότι η εκδήλωση στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, καθώς οι καλεσμένοι έφυγαν με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και με την υπόσχεση ότι σύντομα θα επισκεφτούν από κοντά την περιοχή μας.