ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

τουρισμος

Το Νομαρχιακό Διαμέρισμα Έβρου στα πλαίσια της δυναμικής και στοχευμένης προσπάθειας που έχει ξεκινήσει τα τελευταία χρόνια να προωθήσει την τουριστική ανάπτυξη του Νομού και να καταστήσει τον Έβρο έναν δημοφιλή τουριστικό προορισμό, πρόκειται να διοργανώσει εκδήλωση για την τουριστική προβολή της περιοχής στη Μόσχα.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σε αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Ρωσικής πρωτεύουσας στις 9 Απριλίου 2009 και ώρα 19:00, με θέμα «Προβολή του Τουριστικού Προφίλ του Νομού Έβρου».
Κεντρικοί ομιλητές στην εκδήλωση θα είναι ο Υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης κ Μαρκόπουλος Κωνσταντίνος και ο Νομάρχης Έβρου κ Ζαμπουνίδης Νικόλαος, ενώ ανάμεσα στους παρευρισκόμενους θα είναι ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως κκ. Άνθιμος, οι Βουλευτές του Νομού, ο Αντινομάρχης Τουριστικής Ανάπτυξης, Πολιτισμού & Νεότητας κ. Ατζανός Παναγιώτης, Νομαρχιακοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι του τμήματος Τουριστικής Προβολής και Ανάπτυξης της Νομαρχίας, καθώς και δημοσιογράφοι, ξενοδόχοι και τουριστικοί πράκτορες του Νομού.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα παρουσιασθούν video και φωτογραφίες από τα αξιοθέατα, τους αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και τις τουριστικές υποδομές του Νομού στους προσκεκλημένους και παρευρισκομένους, ανάμεσα στους οποίους θα είναι και οι Πρόεδροι και τα διευθυντικά στελέχη των εταιριών TRANS NEFT, GAS PROM, ROS NEFT, μοσχοβίτες τουριστικοί πράκτορες από τα μεγαλύτερα τουριστικά γραφεία, καθώς και δημοσιογράφοι του έντυπου και ηλεκτρονικού τύπου της Μόσχας.
Μετά το πέρας της εκδήλωσης θα ακολουθήσει συζήτηση πάνω σε ερωτήματα και θέματα ενδιαφέροντος των καλεσμένων, ενώ στη συνέχεια θα παρατεθεί δείπνο γνωριμίας με ποικιλία εδεσμάτων της ελληνικής, αλλά και της ρωσικής κουζίνας.