ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

επιτελους κατι γινεται στο ορμενιο

Στοπ στην παράνομη δράση δύο Βουλγάρων που έκλεβαν ανυποψίαστους πολίτες μέσω τραπεζικών μηχανημάτων αυτόματης ανάληψης έβαλε η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας.
Οι Βούλγαροι είχαν μεγάλη τεχνογνωσία και κατείχαν μηχανήματα και κλώνους καρτών με τις οποίες αφαιρούσαν πολύ μεγάλα χρηματικά ποσά από ATM. Την Τετάρτη επιχείρησαν να περάσουν στην Ελλάδα από τα σύνορα του Ορμενίου. Όμως οι αστυνομικοί που είχαν την πληροφορία, τους σταμάτησαν για έλεγχο και εντόπισαν 22 κάρτες κλώνους και μηχανισμούς υποκλοπών.
Αμέσως οι δύο άνδρες που μένουν μόνιμα στη Βάρνα, συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στα κρατητήρια της αστυνομικής διεύθυνσης Ορεστιάδας.
Το κόλπο που χρησιμοποιούσαν είναι γνωστό. Με μικροκάμερες και με άλλους τρόπους κατάφερναν να αντιγράφουν τους κωδικούς από τις κάρτες ανάληψης. Μετά τα πάντα ήταν εύκολα. Οι δύο Βούλγαροι φούσκωναν τους λογαριασμούς τους και οδηγούσαν μισθωτούς συνταξιούχους και επιχειρηματίες στα αστυνομικά τμήματα να καταθέτουν μηνύσεις.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η δράση τους έχει συνδυαστεί με κλοπές στη Θράκη και στην Καβάλα. Η αστυνομική διεύθυνση Ορεστιάδας περιμένει από τράπεζες επίσημα στοιχεία, ώστε να προχωρήσει και η προανάκριση.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΟ ΟΡΜΕΝΙΟ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΝΑ ΚΡΙΝΕΙΣ .ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ.ΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΓΛΕΙΦΟΥΝ.