ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

αθλητικος πολιτισμος

«ΕΥΓΕ ΣΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΗΘΟΣ»

Μετά την παρουσίαση του βιβλίου του Αντώνη Αντωνιάδη «Ο ψηλός. Η επίσημη αυτοβιογραφία του Αντώνη Αντωνιάδη», που έλαβε χώρα στις 26-3-2009 στην Αλεξ/πολη, νιώθουμε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε του παρακάτω:
Τη Νομαρχία Έβρου, που στήριξε και οργάνωσε τη συγκεκριμένη παρουσίαση. Μια πρωτοβουλία που ανταποκρίνεται στη βασική υποχρέωση της πολιτείας και της τοπικής αυτοδιοίκησης, να προβάλουν και να αναδεικνύουν σωστά και υγιή πρότυπα από το αθλητικό και κοινωνικό στίβο, πρότυπα που τόσο ανάγκη σήμερα έχουν οι νέοι μας.
Το Δ/ντη Β/θμιας Εκπ/σης κ. Μπόγλου Δημήτριο, που με ιδιαίτερη χαρά δέχθηκε να συνδυαστεί η παρουσίαση του συγκεκριμένου βιβλίου με την επίσκεψη και ομιλία για το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ» του κ. Αντωνιάδη σε σχολεία της πόλης μας.
Όλη την αθλητική οικογένεια της περιοχής καθώς και τους τοπικούς πολιτικούς φορείς που παραβρέθηκαν σε μια τόσο όμορφη εκδήλωση.
Τον αγαπητό συνάδελφο και ιδρυτικό μέλος του Συνδέσμου μας κ. Γκαϊτατζή Ιωάννη, εμπνευστή της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας, μιας πρωτοβουλίας που αναδεικνύει πέρα των άλλων τον κοινωνικό ρόλο της πράσινης ακαδημίας στην περιοχή μας, της οποίας και είναι τεχνικός Δ/ντης.

Με τιμή

Το Δ.Σ. του Συνδέσμου Πτυχιούχων Προπονητών
Ποδοσφαίρου Ν. Έβρου