ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 7 Απριλίου 2009

αιμοδοσια στην αλεξανδρουπολη

« Φοιτητές και αιμοδοσία Μια νέα αρχή »
Ενημερωτικές συναντήσεις, με τους φοιτητές των τμημάτων Νηπιαγωγών και Δασκάλων του Δ.Π.Θ, ξεκίνησαν οι φοιτητές Kοινωνικής Dιοίκησης, που πραγματοποιούν την πρακτική τους άσκηση στο γραφείο του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Αλεξανδρούπολης.
Η προσπάθεια αυτή σκοπό έχει να μεταφέρει στους αυριανούς εκπαιδευτικούς την αναγκαιότητα αύξησης της εθελοντικής προσφοράς αίματος μέσα από συνειδητούς τακτικούς εθελοντές αιμοδότες.
Πιστεύουμε ότι η διαμόρφωση συνείδησης του πληθυσμού για εθελοντική προσφορά πρέπει να ξεκινήσει από την προσχολική ηλικία με την απαραίτητη και πολύπλευρη συμμετοχή ενημερωμένων εκπαιδευτικών.
Θεωρούμε ότι η ευτυχής συγκυρία της ύπαρξης του Δ.Π.Θ. και ιδιαίτερα των τμημάτων Νηπιαγωγών και Δασκάλων στην περιοχή μας, επιβάλει να έχουμε ενεργό δράση με τους φοιτητές – αυριανούς εκπαιδευτικούς και να τους ενημερώσουμε για την πραγματική εικόνα σε σχέση με την έλλειψη αίματος στην χώρα μας.
Οι ενημερωμένοι εκπαιδευτικοί στο εθνικό πρόβλημα της έλλειψης αίματος στην χώρα μας, πιστεύουμε ότι μπορούν να δώσουν την καλύτερη λύση.
Ευχαριστούμε τους εκπαιδευτικούς του Δ.Π.Θ. για την δυνατότητα να ενημερώνουμε τους φοιτητές στα θέματα εθελοντικής προσφοράς αίματος, αιμοπεταλίων, δωρεάς μυελού των οστών και βλαστοκυττάρων.

Κάθε μέρα είναι μέρα για αιμοδοσία,
Κάθε μέρα είναι μέρα για ζωή.
Τώρα λες, το αίμα χρειάζεται για άλλους, …………….
Ίσως αύριο το χρειαστείς και Εσύ.