ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 1 Απριλίου 2009

βιβλιοπαρουσιαση

Το βιβλίο του θρακιώτη συγγραφέα Όμηρου Μαυρίδη «Η ανεψιά μου η Τουρκάλα» παρουσιάστηκε την Κυριακή 29 Μαρτίου στις Φέρες .Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Δήμος Φερών & η Πολιτιστική Επιχείρηση του Δήμου .
Πρόκειται για το όγδοο κατά σειρά βιβλίο του κ. Μαυρίδη στο οποίο πρώτο μέρος μιλά για τον ήρωα του Πόντου και αργότερα Άγιο Θόδωρο Γαβρά και στο δεύτερο για την Τουρκάλα ανεψιά του φίλου του με τον οποίο πραγματοποίησε αυτό το οδοιπορικό στον Πόντο, με ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση .
Την παρουσίαση του βιβλίου έκανε ο Δρ .Κοινωνικών Επιστημών Λέκτορας του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης κ. Θεοφάνης Μαλκίδης ο οποίος ανέφερε μεταξύ άλλων πως πρόκειται για ένα βιβλίο γνωριμία με ένα κομμάτι του Βυζαντίου .
Την εκδήλωση παρουσίασης πλαισίωσαν μουσικά οι καθηγητές της μουσικής σχολής Φερών κ.Τσακαλίδης Χαράλαμπος στο πιάνο , Μπαξεβανίδης Δημήτρης στο βιολί & η κ.Αγγελίδη Καίτη στη βιόλα .Τα έργα που παρουσίασαν ήταν έργα του Μέντελσον, αφού το 2009 είναι- έτος Μέντελσον 200 χρόνια από τη γέννησή του .