ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 10 Απριλίου 2009

αλεξανδρουπολη

Ο Σύλλογος Μουσικών Εκπαιδευτικών Αν. Μακεδονίας - Θράκης διοργανώνει Ρεσιτάλ Μουσικής Δωματίου με τον βιολονίστα Γιάννη Κορμπέτη και τον πιανίστα Τριαντάφυλλο Λιώτη το Σάββατο 11 Απριλίου 2009 και ώρα 8:30μ.μ. στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξ/πολης.
Ο Γιάννης Κορμπέτης γεννήθηκε το 1980. Ξεκίνησε τις σπουδές του στη μουσική στο Δημοτικό Ωδείο Καβάλας. Tο 1989 άρχισε μαθήματα βιολιού και πήρε το πρώτο του Πτυχίο με “ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ” το 1995, με δάσκαλο τον κ. Ευάγγελο Παπαδημητρίου. Συνέχισε σπουδές στο βιολί στο Νέο Ωδείο Θεσσαλονίκης και πήρε το Δίπλωμα του με “ΑΡΙΣΤΑ ΠΑΜΨΗΦΕΙ” το 1997. Από το 1998 έως το 2006 υπήρξε μαθητής του ULF HOELSCHER στην Ανώτατη Κρατική Μουσική Σχολή του Πανεπιστημίου της Καρσλρούης απ’ όπου έλαβε τα εξής διπλώματα: Δίπλωμα Ορχηστρικής Μουσικής (Orchester Musik) το 2003 με βαθμό «Άριστα με διάκριση», Δίπλωμα Καλλιτεχνικής Εκπαίδευσης D.Κ.Α. (Diplom “Künstlerische Ausbildung”) με βαθμό «Άριστα με διάκριση» και Δίπλωμα Σολίστα Κ.Ε. (Konzertexamen) το 2006 με βαθμό «Άριστα με διάκριση».