ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 15 Απριλίου 2009

να τα μας

Εκτός ορίων κινούνται πλέον τα Σκόπια, καθώς έφτασαν σε σημείο να εκδώσουν άκρως προκλητική ταξιδιωτική οδηγία, με την οποία καλούν τους πολίτες τους να αποφεύγουν τα ταξίδια μεγάλης διάρκειας στην Ελλάδα.
Η πρωτοφανής και άκρως προκλητική ταξιδιωτική οδηγία του σκοπιανού υπουργείου Εξωτερικών συμβουλεύει τους πολίτες της γειτονικής χώρας, εάν τα ταξίδια ή η παραμονή στην Ελλάδα είναι απαραίτητα, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί στη συμπεριφορά, να αποφεύγουν τα κέντρα των πόλεων και τα σημεία που γίνονται διαδηλώσεις, καθώς επίσης και τα σημεία που γίνονται στόχοι βίαιων επιθέσεων.
Το υπουργείο Εξωτερικών των Σκοπίων τονίζει στην οδηγία ότι η Ελλάδα πλήττεται από κύμα εσωτερικής βίας, διαμαρτυριών και ένοπλων συμβάντων, με συνέπεια να είναι σε κίνδυνο η προσωπική ασφάλεια και περιουσία των πολιτών.
«Τέτοια γεγονότα, που δυστυχώς ακόμα δεν έχουν τεθεί υπό έλεγχο, εμφανίζονται ειδικά στις μεγαλύτερες πόλεις (Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ.λπ.), αναφέρεται μεταξύ άλλων στην οδηγία του υπουργείου Εξωτερικών των Σκοπίων.
Το Υπουργείο Εξωτερικών ωθεί τους πολίτες της γειτονικής χώρας να παρακολουθούν τακτικά την κατάσταση στην Ελλάδα, καθώς επίσης και να έρχονται σε επαφή με το Υπουργείο και τις διπλωματικές αντιπροσωπείες των Σκοπίων στην Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
Ο εκπρόσωπος του Υπουργείου των Εξωτερικών Γιώργος Κουμουτσάκος απαντώντας σε δημοσιογραφική ερώτηση,σχετικά με την έκδοση "ταξιδιωτικής οδηγίας" για την Ελλάδα, από το Υπουργείο Εξωτερικών της ΠΓΔΜ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Ο κ.Μιλόσοσκι στις 10/4 δημοσιεύει επιστολή του προς την Υπουργό Εξωτερικών, με την οποία ζητά ενίσχυση της επικοινωνίας των δύο λαών και της διμερούς τουριστικής συνεργασίας. Πέντε ημέρες μετά, για λόγους που μόνον ο ίδιος γνωρίζει, παραπληροφορεί σκοπίμως τους πολίτες της χώρας του, προτρέποντάς τους να μην επισκέπτονται την Ελλάδα. Ο κ. Μιλόσοσκι προφανώς τελεί σε σύγχυση. Δεν μπορούμε να δώσουμε λύση στο πρόβλημά του. Το σοβαρό συμπέρασμα είναι ότι οι κυβερνώντες στα Σκόπια δεν έχουν κουραστεί να επαναλαμβάνουν τον χειρότερο εαυτό τους, πλήττοντας για μια ακόμη φορά τις σχέσεις με την Ελλάδα».
zougla.gr

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

μας δουλευουν και τα σκόπια.

Κουραστήμε . . . πια