ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 12 Απριλίου 2009

με δυναμη απο την κηφισια


Τέσσερις γυναίκες, τέσσερις φίλες, μας ξεναγούν στη καθημερινότητα της σύγχρονης γυναίκας του σήμερα. Ενθουσιάζονται, ερωτεύονται, απογοητεύονται, χωρίζουν, ξανασμίγουν… Σε μια ατέρμονη προσπάθεια να καταλάβουν το αντίθετο φύλο, μα κατά βάθος την ίδια τους τη φύση, μέσα από υστερίες και παλινδρομήσεις , το έργο αυτό, από την πένα των των Δ. Κεχαΐδη - Ελ. Χαβιαρά, μας αναλύει εντέλει την φιλία μεταξύ των γυναικών και πόσο αυτή επηρεάζεται  από τους άντρες της ζωής τους.

Οι  Αργυρώ Καραβά, Ιωάννα Μουτουσίδου, Ξανθή Εμμανουηλίδου και Άννα Πατούνα δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους  χαρίζοντας απλόχερα το γέλιο, ενώ η σκηνοθεσία είναι του Άκη Τσονίδη, τα σκηνικά του Νίκου Πατούνα και τα κοστούμια της Χρύσας Δαπόντε.

Η παράσταση αυτή κλείνει τον κύκλο της μετά από μια άκρως επιτυχημένη σειρά παραστάσεων σήμερα, Κυριακή, στις 20.30 το βράδυ στο Πολιτιστικό Πολύκεντρο της Ορεστιάδας και σας συνιστώ ανεπιφύλακτα να μην την χάσετε, έστω και στην τελευταία της παράσταση.

Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων: 2552028280