ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 5 Απριλίου 2009

ιατρικος συλλογος εβρου

Με αφορμή τις απόψεις που έχουν ακουσθεί το τελευταίο διάστημα και έχουν σχέση με την αναβάθμιση της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης στον Νομό Έβρου, το Δ. Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Έβρου, ομόφωνα καταθέτει προς κάθε κατεύθυνση τις παρακάτω ξεκάθαρες θέσεις.
Ο Ιατρικός Σύλλογος Έβρου είναι υπέρ της ισότιμης και ισόρροπης εκπαιδευτικής ανάπτυξης όλου του νομού Έβρου με αντίστοιχη κατανομή ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων στις διάφορες πόλεις του Νομού.
Συγκεκριμένα υποστηρίζει την επέκταση του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης με 1 ή 2 τμήματα στην Αλεξανδρούπολη και επίσης 1 ή 2 τμήματα στην Ορεστιάδα . Υποστηρίζει επίσης την λειτουργία του Τμήματος Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Καβάλας στο Διδυμότειχο, και την ενίσχυσή του με 1 ακόμη τμήμα παρεμφερούς αντικειμένου (π.χ. Φυσικοθεραπείας), ώστε να αποτελέσουν τη Σχολή Επαγγελμάτων Υγείας – Πρόνοιας (Σ.Ε.Υ.Π.).
Σε καμία περίπτωση δεν πρέπει να υπάρξουν αντιπαλότητες μεταξύ των πόλεων ή προσπάθειες ανατροπής των ήδη κεκτημένων για την περιοχή μας, διότι τελικά θα αποβούν εις βάρος όλου του Νομού.
Το ψήφισμα κοινοποιείται στον Πρύτανη και τη Σύγκλητο του Δ. Π. Θ., στον Πρόεδρο και το Συμβούλιο του ΤΕΙ Καβάλας, στους Δημάρχους Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και στον Υπουργό Παιδείας κ. Άρη Σπηλιωτόπουλο ο οποίος περιμένουμε να στηρίξει αυτές τις προτάσεις.

Για το Δ. Σ.
του Ι. Σ. Ε.

Ο Πρόεδρος Ο Γεν. Γραμματέας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Δ. ΜΑΥΡΟΜΜΑΤΗΣ Θ.