ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 10 Απριλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1o: «ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΕΣΣΑΡΩΝ (4) ΔΙΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΤΡΙΑΝΤΑ ΕΝΤΟΣ (31) ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ».
Την 09-04-2010 και ώρα 01.30΄, στην αγροτική περιοχή Λαγυνών, Αστυνομικοί της Ομάδας Δίωξης Λαθρομεταναστών του Τ.Σ.Φ. Φερών, ενετόπισαν ομάδα λαθρομεταναστών και την έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση. Την 08.00΄ ώρα, αφίχθη στο σημείο όπου ανέμεναν, Ι.Χ.Ε. αυτ/το, στο οποίο επέβαιναν τρία (3) άτομα και αφού ήλεγξε την περιοχή, προσήλθε στο σημείο Ι.Χ.Φ. αυτ/το, στο οποίο επιβιβάσθηκαν οι λαθρομετανάστες και μαζί με το Ι.Χ.Ε. αυτ/το, ανεχώρησαν με προορισμό το εσωτερικό της Χώρας.
Στον ανισόπεδο κόμβο Αρδανίου, Αστυνομικοί της ανωτέρω Υπηρεσίας ακινητοποίησαν το φορτηγό, που όπως διαπιστώθηκε, ο οδηγός μετέφερε σε ειδικά διαμορφωμένη κρύπτη του οχήματος τριάντα ένα (31) λαθρομετανάστες.
Στο 17ο χλμ. της Αλεξ/πολης – Κομοτηνής Αστυνομικοί της ίδιας Υπηρεσίας ακινητοποίησαν και το έτερο όχημα - προπομπό, στο οποίο επέβαιναν συνολικά τρεις (3) αλλοδαποί.
Κατασχέθηκαν το φορτηγό και το Ι.Χ.Ε. αυτ/το.
Συνελήφθησαν οι τέσσερις (4) διακινητές και οι τριάντα ένας (31) λαθρομετανάστες, οι οποίοι παραπέμφθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Συνοριακής Φύλαξης Φερών.

ΘΕΜΑ 2o: «ΣΥΛΛΗΨΗ 38ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΚΛΟΠΗΣ».
Την 09-04-2010 και ώρα 10.20΄, στην Ν. Χιλή Αλεξ/πολης, 38χρονος, αφού παραβίασε με λοστό την πόρτα ισόγειας κατοικίας 57χρονης, αποπειράθηκε να εισέλθει σ’ αυτή, προκειμένου να αφαιρέσει χρήματα ή αντικείμενα, έγινε όπως αντιληπτός από περιοίκους, τράπηκε σε φυγή και συνελήφθη από περιπολούντες Αστυνομικούς της Υποδ/νσης Ασφαλείας Αλεξ/πολης.
Ο 38χρονος παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε η Υποδ/νση Ασφαλείας Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 3o: «ΣΥΛΛΗΨΗ 31ΧΡΟΝΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΤΟΥ Κ.Ο.Κ.».
Την 10-04-2009 και ώρα 23.35΄, στο 18ο χλμ. της Ε.Ο. Αρδανίου – Ορεστιάδας, Αστυνομικοί της Ο.Ε.Π.Τ.Α. Α.Δ. Αλεξ/πολης, έδωσαν σήμα στάσης σε οδηγό Ι.Χ.Ε. αυτ/του, ο οποίος δεν συμμορφώθηκε και τράπηκε σε φυγή. Το όχημα εντοπίσθηκε στο 108ο χλμ. της Ε.Ο. Αλεξ/πολης – Κομοτηνής και ο οδηγός του συνελήφθη.
Ο 31χρονος παραπέμφθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Αλεξ/πολης.
Την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Τροχαίας Αλεξ/πολης.