ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 15 Απριλίου 2010

μουσικη εκδηλωση

Το Ωδείο της Δημοτικής Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας (Δ.Ε.Κ.Π.Α.Ο.) στα πλαίσια των δραστηριοτήτων του διοργανώνει μουσική εκδήλωση «Επτά φλάουτα» με τους SLAPTONGUE, το Σάββατο 17 Απριλίου 2010 και ώρα 20:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Πολιτιστικού Πολύκεντρου.
Οι SLAPTONGUE σχηματίστηκαν το 2007 με τη διάθεση να δημιουργήσουν ένα σύνολο πρωτότυπο για να εξερευνήσουν τα ηχοχρώματα και τις δυνατότητες όλης της οικογένειας του φλάουτου.
Στο σύνολο συμμετέχουν 7 μουσικοί που παίζουν διαφορετικής έκτασης όργανα της οικογένειας του φλάουτου. ( basso-alto-soprano-piccolo)
Τα μέλη του συγκροτήματος είναι ενεργοί μουσικοί ως καθηγητές και μέλη ορχήστρας.
Οι SLAPTONGUE έχουν κάνει εμφανίσεις στη Θεσσαλονίκη, θέατρο « ΑΝΕΤΟΝ», Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης , στο Δήμο Κοζάνης και αλλού.
Το πρόγραμμά τους περιλαμβάνει έργα διαφορετικής μουσικής προέλευσης (κλασσικό ρεπερτόριο- μουσικές του κόσμου, μουσική κινηματογράφου και θεάτρου καθώς και πρωτότυπες σύγχρονες δημιουργίες). Επιλεγμένα με γνώμονα την ανάδειξη επίκαιρων μουσικών ακουσμάτων που σέβονται και ενδιαφέρουν το κοινό.
Ενδεικτικά αναφέρονται : SHOSTAKOVIÇH, HANDEL, BRAHMS, HENRY MANÇINI, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ
Τα μέλη είναι : Σοφία Σταυροπούλου
Ντίτερ Φόγκτ
Παναγιώτης Εντβίν Παναγιώτου
Νίκος Ζήσης
Κική Καρυπίδου
Νίκος Κακαϊδής
Αναστασία Ζαχαριάδου
Στην εκδήλωση θα συμμετέχουν καταξιωμένοι Καλλιτέχνες από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.