ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

καλλικρατης στην αμθ

Ανατ. Μακεδονία - Θράκη
Ο έμπειρος και το μειονοτικό κλειδί

Στην ανατολική Μακεδονία και Θράκη σε πρώτο ρόλο προβάλλει για το ΠΑΣΟΚ η υποψηφιότητα του δραστήριου νομάρχη του Εβρου και πρώην βουλευτή, Νίκου Ζαμπουνίδη. Ο επίσης πράσινος νομάρχης, της γειτονικής Ροδόπης, Αρης Γιαννακίδης, με μεγάλη απήχηση στον νομό και ιδιαίτερα στη μειονότητα, φαίνεται να μεταπηδά στην Τ.Α., διεκδικώντας να είναι υποψήφιος στον δήμο της Κομοτηνής, ώστε να κερδηθεί και πάλι για το ΠΑΣΟΚ.
Υποψήφιος διεκδικεί να είναι για την αιρετή περιφέρεια από το ΠΑΣΟΚ και ο πρώην βουλευτής και αντιπρόεδρος της Βουλής, Παναγιώτης Σγουρίδης, όπως και ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών, Απόστολος Φωτιάδης. Η τοποθέτηση τέλος της Καβαλιώτισσας Πόπης Γερακούδη ως γ.γ. της περιφέρειας Θεσσαλίας φαίνεται πως της έχει δημιουργήσει νέες φιλοδοξίες και οι πληροφορίες φέρουν ότι εκφράζει τη βούληση να είναι κι αυτή υποψήφια.
Στη ΝΔ υπάρχει ένας διαγκωνισμός μεταξύ των νομαρχών της, ενώ κάποιοι δεν αποκλείουν ο Αντ. Σαμαράς να επιλέξει τελικά τον στενό του συνεργάτη και πρώην βουλευτή Δημήτρη Σταμάτη, που είχε μια πετυχημένη θητεία τα τελευταία χρόνια ως γ.γ. στην περιφέρεια αυτή.
Υποψήφιοι διεκδικούν να είναι πάντως ο νομάρχης Ξάνθης, Γιώργος Παυλίδης, και ο υπερνομάρχης Δράμας - Καβάλας - Ξάνθης, Κώστας Τάτσης, ενώ ο νομάρχης Δράμας, Κώστας Ευμοιρίδης, και αντιπρόεδρος της ΕΝΑΕ που αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του. Αγνωστο προς το παρόν είναι τι θα κάνει η μειονότητα. Οι σκληροί της Ανώτατης Συμβουλευτικής Επιτροπής θα ήθελαν μία καταγραφή με έναν μειονοτικό συνδυασμό στο σύνολο της Θράκης, αλλά υπάρχουν κι αυτοί που επιδιώκουν τη συμμετοχή μέσα από τους συνδυασμούς των δύο μεγάλων κομμάτων σε μια προσπάθεια να κερδηθούν θέσεις μειονοτικών στη διοίκηση.
ethnos.gr