ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

αστυνομικο δελτιο

ΘΕΜΑ 1o: «ΣΥΛΛΗΨΗ 33ΧΡΟΝΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ ΓΙΑ ΦΘΟΡΑ ΞΕΝΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ, ΕΞΥΒΡΙΣΗ, ΑΠΕΙΛΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΧΗΣ»

Την 07-04-2010 και ώρα 18.30΄, στην Αλεξ/πολης, 33χρονη αλλοδαπή ευρισκόμενη σε κατάσταση μέθης προξένησε φθορά σε φορητό Η/Υ καταστήματος (ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΚΑΦΕ), ιδιοκτησίας 33χρονου. Τόσο κατά την προσαγωγή της, όσο και κατά την παραμονή της στην Υπηρεσία επέδειξε αντικοινονική συμπεριφορά χτυπώντας, εξυβρίζοντας και απειλώντας τον οδηγό του περιπολικού αυτοκινήτου.
Η συλληφθείσα παραπέμφθηκε αρμοδίως.
Την προανάκριση ενήργησε το Α.Τ. Αλεξ/πολης.

ΘΕΜΑ 2o: «ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΤΗΣ Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Π.Α.Ε. ΠΕΡΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ».

Ανακοινώνεται ότι, ενόψει της διεξαγωγής του ποδοσφαιρικού αγώνα που θα διεξαχθεί στο Ο.Π.Α.Π. Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής, για το πρωτάθλημα της SUPER LEAGUE, την 11-04-2010 και ώρα 19:00΄, μεταξύ των ομάδων Α.Π.Σ. ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ Π.Α.Ε.– Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π., η Αστυνομική Δ/νση Αλεξ/πολης συνιστά στους οργανωμένους φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ, να μην μεταβούν στο ανωτέρω γήπεδο για να παρακολουθήσουν τον εν λόγω αγώνα, καθ’ όσον δεν διατέθηκαν εισιτήρια στην φιλοξενούμενη Π.Α.Ε. και τα ελεύθερα προς διάθεση εισιτήρια θα διατεθούν αποκλειστικά στους φιλάθλους της γηπεδούχου ομάδας του ¨ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ¨.