ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 8 Απριλίου 2010

νοσοκομα στην ελληνικη βιομηχανια ζαχαρης !!! τι αλλο θα δουμε?

Από χθες το μεσημέρι που ανακοινώθηκε έχει προκαλέσει ποικίλα σχόλια …..

H προκήρυξη της Ελληνικής Βιομηχανίας Ζάχαρης αναφέρει την πρόσληψη : ΤΕ Νοσηλευτικής στο Εργοστάσιο Ορεστιάδας!!!


Τι θα κάνει μια Νοσοκόμα 8 μήνες στο εργοστάσιο Ζάχαρης ???

Καμία λογική απάντηση δεν έχουμε βρει… !!!!


Ακόμη στην ιδία προκήρυξη υπάρχουν 3 θέσεις ΠΕ Γεωπόνων εκ των οποίων η μια θέση απαιτεί την καλή γνώση της Βουλγαρικής Γλώσσας!!!

Από την έρευνα που κάναμε μάθαμε ότι η ΕΒΖ έχει μισθώσει εκτάσεις στη Βουλγαρία με ζαχαρότευτλα. Αυτό ενδεχομένως μπορεί να δικαιολογήσει την Βουλγαρικη γλώσσα ως προσόν αλλά δεν παύει η προκήρυξη από τη στιγμή που θέτει και την εντοπιότητα ως κριτήριο πρόσληψης να φωτογραφίζει Γεωπόνο από την Ορεστιάδα που έχει τελειώσει Γεωπόνια στην Βουλγαρία!!!


Προφανώς αυτή είναι η νέα αξιοκρατία του ΠΑΣΟΚ ????

http://tsouknida.com/2010/04/08/222-8/


Σχόλιο ορεστιαδίτη :

Λόγω του ότι η τσουκνίδα παρουσιάζεται σαν ιστοσελίδα Νο 1 σε αγροτικά και γεωπονικά θέματα θα περιμέναμε να γνωρίζει τον τρόπο λειτουργίας των εργοστασίων παραγωγής ζάχαρης και τους κινδύνους που παραμονεύουν σε αυτά. Απο προσωπική πείρα γνωρίζω οτι οι κίνδυνοι είναι πάρα πολλοί και ανα πάσα στιγμή μπορούν να προκληθούν σοβαρότατοι τραυματισμοί, άρα θεωρούμε αυτονόητο να υπάρχει τουλάχιστον μια νοσοκόμα κατα την λειτουργία του. Ειδάλλως σε περίπτωση καποιου τραυματισμού ή ακόμη χειρότερα θανάτου θα είχαμε το γνωστό ξεφωνητό απο αρμόδιους και αναρμόδιους "μα είναι δυνατόν να μην είχε ενα γιατρό ή μια νοσκόμα ολόκληρο εργοστάσιο?¨

Όσο για τον γεωπόνο με καλή γνώση της βουλγαρικής είναι γνωστό ότι το ΕΒΖ Ορεστιάδας εχει μισθώσει εκτάσεις στη γείτονα χώρα και επίσης εξαγάγει ποσότητες ζάχαρης, οπότε φαντάζομαι ότι δεν ξενίζει σε κανέναν η πρόσληψη αυτή. Αν υπήρχε συνεργασία με την Τουρκία θα προσλαμβάνανε προφανώς κάποιον με καλή γνώση της τουρκικής γλώσσας.

Σχετικά με την "φωτογραφική προκήρυξη" και την αξιοκρατία του Πασοκ άποψη δεν εκφράζουμε διότι δεν έχουμε πληροφορίες για το θέμα,και καλό θα ήτανε όποιος έχει να τις παρουσιάζει και να μην αφήνει κατηγορίες και υπόνοιες στον αέρα.

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

θα βοηθάει όσους πάσχουν απο ζάχαρο μέσα στη τόση ζάχαρη !!!
Βρε .. ξέρουν τι κάνουν οι άνθρωποι !!

Ανώνυμος είπε...

Σχόλιο από Συντάκτη της "Τσουκνίδας":
Το παράξενο είναι ότι Νοσοκόμα ζητάει μόνο το εργοστάσιο στην Ορεστιάδα. Τα υπόλοιπα εργοστάσια της ΕΒΖ που ειναι μεγαλύτερα γιατί δεν ζητάνε Νοσοκόμα???

Σχετικό με το Γεωπόνο έχουμε εξηγήσει το λόγο που πρέπει να γνωρίζει Βουλγαρικα. Η φωτογραφική προκήρυξη εχει να κάνει με το ότι έχει συδιαστεί με την εντοπιότητα... και η Ορεστιάδα ειναι πολύ μικρή...ξέρουμε ποιον αφορά η θέση

o orestiaditis... είπε...

Τό ότι τα υπόλοιπα εργοστάσια δεν έχουν νοσηλευτικό και ιατρικό προσωπικό δεν σημαίνει απαραίτητα ότι εκείνοι έχουν δίκιο και το ΕΒΖ Ορεστιάδας άδικο. Εξ άλλου πριν μερικά χρόνια όπως είναι γνωστό κάποιος υπάλληλος έχασε το χέρι του κάτα τη διάρκεια της εργασίας του, οπότε προσωπικά θεωρώ απαραίτητη την παρουσία έστω μίας νοσοκόμας.
Όσο για το θέμα του γεωπόνου θα δείξουν οι εξελίξεις...