ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 3 Απριλίου 2010

τουρισμος

1. Η Νομαρχία Έβρου, συνεχίζοντας την προσπάθεια που έχει ήδη ξεκινήσει για την προώθηση του κυνηγετικού τουρισμού και άλλων εναλλακτικών μορφών τουρισμού στο Νομό, σε συνδυασμό και με την ετήσια διοργάνωση της «Πανελλήνιας Γιορτής Κυνηγιού», συμμετείχε και φέτος στη 12η Διεθνή Έκθεση «DIANA OUTDOOR 2010».
Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα από 24 ως 28 Μαρτίου 2010 στον εκθεσιακό χώρο του MEC στην Παιανία, και είχε ως αντικείμενο κάθε είδους δραστηριότητα από το χώρο των σπορ και των χόμπι της υπαίθρου, όπως τον αγροτουρισμό, το ψάρεμα, τα σκάφη, το κυνήγι, το κάμπινγκ, την κυνοφιλία και την ιππασία.
Στα εγκαίνια της έκθεσης παραβρέθηκαν η Υφυπουργός Τουρισμού κα Α. Γκερέκου, ο Νομάρχης Πειραιά κος Ι. Μίχας, αλλά και ο Δήμαρχος Αθηνών, κος Ν. Κακλαμάνης.
Η Νομαρχία Έβρου έχοντας ως βασική επιδίωξη την προσέλκυση κυνηγών στην περιοχή μας, που άλλωστε ενδείκνυται κατεξοχήν για κυνηγετικό τουρισμό, είχε δυναμική παρουσία στην εν λόγω έκθεση, με άρτια οργανωμένο περίπτερο, επαρκές ενημερωτικό υλικό και υπηρεσιακούς παράγοντες διαθέσιμους να παράσχουν κάθε δυνατή πληροφορία στους πολυάριθμους επισκέπτες της έκθεσης σχετικά με την περιοχή μας, τις διαθέσιμες υποδομές και όλα όσα μπορεί να προσφέρει σε κυνηγούς αλλά και επισκέπτες.
Ο αριθμός των επισκεπτών της έκθεσης «DIANA OUTDOOR 2010» ήταν πέραν των προσδοκιών, με αποτέλεσμα η έκθεση να θεωρηθεί και φέτος άκρως επιτυχημένη.
2. 180 τουρίστες από την Κύπρο έφτασαν στην Αλεξανδρούπολη, πόλη στην οποία θα περάσουν τις γιορτές του Πάσχα.