ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

βαλκανικοι αγωνες badmiton στην ορεστιαδα

Η ελληνική ομοσπονδία badminton {ΕΟΦΣΑ} σε συνεργασία με τον δήμο Ορεστιάδας διοργανώνει το τριήμερο 17-18-19/9/2010 τους βαλκανικούς αγώνες badminton για αθλητές και αθλήτριες κάτω των 19 ετών{ U19}.Στους αγώνες θα συμμετέχουν τα κράτη Ελλάδα , Βουλγαρία , Σερβία, Ρουμανία και Τουρκία.
Οι αγώνες της πρώτης μέρας είναι για το ομαδικό και το επόμενο διήμερο για τα απλά. Στο ομαδικό τα κράτη συναντιούνται μεταξύ τους σε πέντε αγωνίσματα {1.απλό αντρών,2.απλό γυναικών,3.διπλό αντρών,4.διπλό γυναικών, 5.διπλό μικτό}.Όποια ομάδα νικήσει σε τρεις αγώνες τότε νικάει και στην συνάντηση. Στα απλά στα ίδια αγωνίσματα οι αθλητές και αθλήτριες αγωνίζονται με το σύστημα νοκ-αουτ και θα νικήσει ο αθλητής ή η αθλήτρια ή το ζευγάρι που δεν θα χάσεί κανένα αγώνα.
Το badminton είναι ολυμπιακό άθλημα με εκατομμύρια αθλητές και αθλήτριες σε όλο τον κόσμο και παίζετε από
όλες τις ηλικίες. Στην Ορεστιάδα το άθλημα παίζετε από 2004 με μεγάλη επιτυχία και μετά το πανελλήνιο πρωτάθλημα U17 που διοργανώθηκε το 2009 η πόλη φιλοξενεί τους καλύτερους αθλητές και αθλήτριες των Βαλκανίων.
Στην Θράκη εκτός της Ορεστιάδας ομάδα έχει η Νέα Βύσσα, η Αλεξαντρούπολη , η Κομοτηνή με τρεις ομάδες , η Ξάνθη και κάθε χρόνο διοργανώνονται περιφερειακά ατομικά πρωταθλήματα σε δύο φάσεις και το ομαδικό εφήβων. Τα περιφερειακά είναι και πρόκριση για τα πανελλήνια πρωταθλήματα.Στο ομαδικό η ομάδα της Ορεστιάδας Αθλητικό και Φιλοσοφικό Κέντρο ΤΑΕΚΒΟΝΤΟ συμμετέχει για τρίτη χρονιά στην Α1 εθνική κατηγορία ενώ η ομάδα της Κομοτηνής Φιλαθλητικός αγωνίζεται στην Α2 εθνική κατηγορία.
Το badminton στην Ελλάδα ξεκίνησε από το ΤΕΦΑΑ Κομοτηνής με πρωτοπόρους τους καθηγητές Αντωνίου Παναγιώτη και Παρτεμιάν Στεπάν ενώ η ομάδα της Κομοτηνής Δημόκριτος τα πρώτα δεκαπέντε χρόνια της ομοσπονδίας ήταν πρωταγωνίστρια.
Όσα σωματεία στην περιοχή επιθυμούν να εντάξουν το badminton στο δυναμικό τους στους αγώνες οι άνθρωποί της ΕΟΦΣΑ θα σας βοηθήσουν. Καλούμε όλους τους φιλάθλους να έρθουν στο γήπεδο να γνωρίσουν το όμορφο αυτό ολυμπιακό άθλημα και να υποστηρίξουν τα ελληνόπουλα που θα αγωνίζονται.

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν υπάρχει πια πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το μπάτμιντον πανελλαδικά και εμείς οι προπονητές, αγωνιζόμαστε να το διατηρήσουμε. Από εγγεγραμμένα 172 σωματεία, τα 35-40 είναι αγωνιστικά ενεργά. Τα άλλα, από λάθη της διοίκησης της ΕΟΦΣΑ, από πολλά προβλήματα και την έλλειψη ενδιαφέροντος, έχουν χαθεί. Στο σάιτ μου http://www.badmintonforum.gr μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες.