ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

αστυνομια στο δημ. συμ. ορεστιαδας

Δύο αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Ορεστιάδας φτάνουν στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Ορεστιάδας και προς στιγμή επικρατεί αμηχανία.
Την αστυνομία κάλεσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Άγγελος Παπαϊωάννου, ο οποίος θίχτηκε απ’ όσα υποστήριξε ο πρόεδρος του Συμβουλίου Κυριάκος Στεφανάτος, προκειμένου να υποβάλει μήνυση.
Οι πρωτόγνωρες στιγμές στο Δημοτικό Συμβούλιο προκάλεσαν αίσθηση συζητήσεις και την αποδοκιμασία, σε μία περίοδο που μέλη της αντιπολίτευσης κατηγορούν το Δήμαρχο Ορεστιάδας για ποινικοποίηση του Συμβουλίου.
Οι αστυνομικοί αποχώρησαν άπραγοι χωρίς να κατατεθούν μηνύσεις. Πάντως ο Κυριάκος Στεφανάτος προειδοποίησε ότι θα απαντήσει κι αυτός με μήνυση αν προκληθεί, καθώς νωρίτερα είχαν ακουστεί πολλά στο Δημοτικό Συμβούλιο για τον ίδιο και την οικογένειά του.
Η συνεδρίαση από την αρχή ξέφυγε από κάθε έλεγχο. Όλα ξεκίνησαν όταν σύμβουλοι της αντιπολίτευσης ερωτήθηκαν για το αν ισχύει η τρίμηνη παύση που τους επέβαλε ο περιφερειάρχης με αφορμή τα ασυμβατοποιημένα έργα.
Οι εκφράσεις που ακούστηκαν τουλάχιστον δεν είναι αποδεχτές για μία συνεδρίαση. Όσο για τις φωνασκίες ξεπέρασαν πολλά προηγούμενα.