ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

δεν επιστρεφεται η μορφου

Κόκκινη γραμμή για τους Τ/κ χαρακτήρισε την επιστροφή της κατεχόμενης Μόρφου ο λεγόμενος πρωθυπουργός Ντερβίς Ερογλου.

Σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα Ορτάμ, ο κ. Ερογλου μιλούσε στο Φεστιβάλ της Μόρφου όπου προεξόφλησε ότι η κατεχόμενη πόλη δεν θα επιστραφεί στους Ε/κ.
Κόκκινη γραμμή η ύπαρξη της «ΤΔΒΚ»
Ο λεγόμενος υπουργός εξωτερικών των κατεχομένων Χουσεϊν Οζγκιουργκιούν υποδεχόμενος μια αντιπροσωπεία είπε ότι «οι Τ/κ δεν πρόκειται να αποδεχτούν μια συμφωνία που θα τους καθιστά μειονότητα» κατά την έκφραση του.
Σύμφωνα με την τ/κ εφημερίδα «Βολκάν», ο κ. Οζγκιουργκιούν είπε ότι οι Τ/κ θα εγκρίνουν μια συμφωνία η οποία θα «προνοεί ισότιμο καθεστώς» κατά την έκφραση του.
Ο κ. Οζγκιουργκιούν πρόσθεσε ότι : «οι κόκκινες γραμμές για τους Τ/κ είναι η ύπαρξη της «ΤΔΒΚ» την οποία δεν πρόκειται να θυσιάσουν στο βωμό της συμφωνίας».
«Πολιτική» η απόφαση Όραμς
Εξάλλου, ο λεγόμενος υπεξ, αναφερόμενος στο παράσημο που δόθηκε από την Κυπριακή Δημοκρατία στον Πρόεδρο του Δικαστηρίου Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων (ΔΕΚ) Βασίλειο Σκουρή, είπε ότι η ενέργεια αυτή αποδεικνύει ότι «η απόφαση Οραμς ήταν πολιτική» κατά την έκφραση του.
Σύμφωνα με τον τ/κ Τύπο ο κ. Οζγκιουργκιούν είπε ακόμη ότι το αγγλικό εφετείο πρέπει να λάβει υπόψη τις «πραγματικότητες» κατά την έκφραση του.
Εξάλλου η αποκαλούμενη «Ομάδα Πενταδακτύλου» εισηγείται όπως ακυρωθεί η απόφαση του ΔΕΚ για την υπόθεση Οραμς και επανεξεταστεί η υπόθεση από "ουδέτερους" δικαστές.
Σίγμα

Σημείωση διαχειριστών ιστολογίου: Ο Δήμος Μόρφου είναι αδελφοποιημένος Δήμος με την Ορεστιάδα