ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Πέμπτη 27 Αυγούστου 2009

φιλαθλος του πανθρακικου παραλιγο να χασει το ματι του


Η αγάπη του για τον Πανθρακικό λίγο έλειψε να του στοιχίσει την όρασή του, όταν βρέθηκε στις κερκίδες του γηπέδου Κομοτηνής για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση με τον Ηρακλή. Το ρολό ταμειακής μηχανής που πετάχτηκε από κάποιον φανατικό οπαδό από τον πέταλο, προσγειώθηκε στο δεξί μάτι του Κωνσταντίνου Μάρκου, με αποτέλεσμα να καταλήξει στο νοσοκομείο. Το περιστατικό έγινε λίγο πριν την έναρξη του αγώνα και πραγματικά αποδεικνύει πως η βία άρχισε να φτάνει και στο γήπεδο της πόλης μας. Άνθρωποι της ομάδας του Πανθρακικού προσέτρεξαν τον άτυχο φίλαθλο, που δέχτηκε τις πρώτες βοήθειες από τον γιατρό της ομάδας και στη συνέχεια διεκομίσθη στο Σισμανόγλειο, όπου κρίθηκε απαραίτητη η νοσηλεία του.
Ο τραυματίας Κωνσταντίνος Μάρκου, κατήγγειλε το περιστατικό στο «Χ» και δήλωσε ότι θα ακολουθήσει την νομική οδό κατά παντός υπευθύνου, προς γνώση και συμμόρφωση, όπως είπε, ώστε στο μέλλον να αποφευχθούν τέτοια και άλλου είδους χειρότερα περιστατικά βίας στα γήπεδα.
Εφ. "Ο Χρόνος"