ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

πανελληνιο φεστιβαλ ερασιτεχνικου θεατρου



Τον Γιώργο Μαρίνο και τον Πέτρο Φιλιππίδη τιμά φέτος το 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου και ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ.



Στο ανανεωμένο Φεστιβάλ της Νέας Ορεστιάδας, από τις 30 Αυγούστου έως τις 6 Σεπτεμβρίου 2009, οι φίλοι του θεάτρου απ’ όλη την Ελλάδα μπορούν να συμμετέχουν σε μια ολοκληρωμένη εβδομάδα θεάτρου με διαγωνιζόμενες παραστάσεις από ερασιτεχνικούς θιάσους όλης της Ελλάδας, καθημερινά θεατρικά εργαστήρια από καταξιωμένους δασκάλους του Θεάτρου, μουσικά, κινηματογραφικά και θεατρικά αφιερώματα στις μεταμεσονύχτιες παράλληλες εκδηλώσεις.


Η Κριτική Επιτροπή των διαγωνιζόμενων παραστάσεων αποτελείται από τους: Γιώργος Ζιάκας (σκηνογράφος, ενδυματολόγος), Δημήτρης Βερνίκος (σκηνοθέτης, επίκ. καθηγητής στο Τμήμα Κινηματογράφου της Σχολής Καλών Τεχνών του Α.Π.Θ.), Σάκης Σερέφας (συγγραφέας), Νίκος Χατζόπουλος (σκηνοθέτης, μεταφραστής), Κατερίνα Διαδασκάλου (ηθοποιός).


Το Φεστιβάλ παρουσιάζει ο Αλέξης Κωστάλας. Καλλιτεχνικός Διευθυντής ο σκηνοθέτης Γιάννης Ρήγας.


Για δηλώσεις συμμετοχής στα workshops και στην Επιτροπή Κοινού, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται, μέχρι και την έναρξη του Φεστιβάλ, στο τηλ. του ΔΙΟΝΥΣΟΥ: 2552028280



Το 10ο Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Νέας Ορεστιάδας διοργανώνει ο ΔΙΟΝΥΣΟΣ - Θεατρικό Εργαστήρι Νέας Ορεστιάδας, σε συνδιοργάνωση με την Υπερνομαρχία Ροδόπης - Έβρου, τη Νομαρχία Έβρου, το Δήμο Ορεστιάδας και την Κοινωφελή Δημοτική Επιχείρηση Πολιτιστικής Ανάπτυξης της πόλης.



Θα ακολουθήσει ανάρτηση με το αναλυτικό πρόγραμμα.