ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 24 Αυγούστου 2009

ενας δικος μας ηρωας



Μέσα από τις στάχτες,την απόγνωση, την οργή, την απίστευτη καταστροφή που βιώνουμε εδώ και μέρες μέσα από τις τηλεοράσεις μας, ξεπηδούν μορφές ηρωικές, μορφές γενναίες, ανθρώπων που παίζουν κάθε στιγμή αυτές τις μέρες τις ζωές τους κορώνα γράμματα, παλεύοντας με τις φλόγες και τις ανθρώπινες αντοχές. Είναι οι πυροσβέστες και οι πιλότοι των αεροπλάνων και ελικοπτέρων κατάσβεσης, και φυσικά οι άντρες του Ελληνικού Στρατού, που υπό αντίξοες συνθήκες παλεύουν νυχθημερόν με τις φλόγες, μένοντας πολλές φορές ξάγρυπνοι για μέρες προσπαθώντας να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες μας.
Ανάμεσά τους, στην πρώτη γραμμή ( στη φωτό με το βελάκι από την επίσκεψη Καραμανλή ) ένα παλικάρι από την Ορεστιάδα, ένα δικό μας παιδί.
Ο Στέλιος Κουκουρίδης. Ο Στέλιος, ένα σεμνό παιδί, ένα παιδί προσγειωμένο,αν και πιλότος, συμμετέχει εδώ και χρόνια στις επιχειρήσεις κατάσβεσης σε όλη την Ελλάδα. Από μικρό παιδί, το όνειρό του, το μόνο που ήθελε ήτανε να πετάξει,να μπει στην Ικάρων, και τα κατάφερε,κάνοντας περήφανους τους δικούς του ανθρώπους. Σήμερα, πολλά χρόνια μετά, συνεχίζει να πραγματοποιεί το όνειρό του, κάνοντας περήφανους όλους μας που είμαστε συντοπίτες, γνωστοί, φίλοι του.
Μπράβο Στέλιο, μπράβο σε όλα τα παιδιά, σας θαυμάζουμε και σας καμαρώνουμε....