ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 19 Αυγούστου 2009

γιορτη γης




Με μεγάλη επιτυχία τελέσθηκαν τα εγκαίνια της 3ης Γιορτής Γης, χθες 18 Αυγούστου 2009 στο Τυχερό. Πλήθος κόσμου επισκέφτηκε την έκθεση αγροτικών προϊόντων, τα περίπτερα των Συνεταιρισμών του Δήμου Τυχερού, γεύθηκαν το γνωστό σε όλους πεπόνι «χρυσή κεφαλή» , ζουμερά σταφύλια από τους αμπελώνες του κάμπου Τυχερού, ποικίλες γεύσεις παραδοσιακών εδεσμάτων από τους έξι Συλλόγους Γυναικών του Δήμου αλλά και απόλαυσαν τα χορευτικά συγκροτήματα του ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟΥ , Γυναικών, Νέων και Παίδων.
Η Γιορτή Γης θα διαρκέσει τρεις ημέρες. Παραδοσιακή βραδιά την Τετάρτη 19 Αυγούστου, με εμφάνιση χορευτικών «Η Τραπεζούντα» και του Συλλόγου Γυναικών Πύργου. Λαϊκή βραδιά, την Πέμπτη 20 Αυγούστου, με την ορχήστρα του Γεωργίου Δαρούση ενώ πριν θα διεξαχθεί Διαγωνισμός γεύσης με θέμα το πεπόνι.
Τίμησαν με την παρουσία τους την εκδήλωση ο κ.Σ.Κελέτσης, Βουλευτής Έβρου, ο κ.Αθ.Κολχούρης,Αντινομάρχης Αγροτικού Τομέα, κ.Π.Ατζανός , Αντινομάρχης Πολιτισμού, η κ.Μαυρίδου Ουρανία, Νομαρχιακή Σύμβουλος και όλοι οι Δημοτικοί Σύμβουλοι του Τυχερού.
Οργάνωση Κοινωφελής Επιχείρηση ΠΟΛΥΚΕΝΤΡΟ & Δήμος Τυχερού
Χορηγός : ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ,Κατάστημα Τυχερού
Χορηγός Επικοινωνίας : ΔΕΛΤΑ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ