ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2009

χανει ευκαιριες ο εβρος, γιατι δεν αξιοποιειται η δεβζος

Χωρίς διαφοροποιήσεις, παρά τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης, υλοποιείται το επενδυτικό σχέδιο της Fourlis που ως επίκεντρο έχει τον κλάδο λιανικών πωλήσεων και συγκεκριμένα την δημιουργία νέων καταστημάτων ΙΚΕΑ και Intersport σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η διοίκηση του ομίλου έχει δώσει έμφαση ήδη από την αρχή του χρόνου στο κομμάτι του retail, σε αντιδιαστολή με τη χονδρική πώληση ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών ειδών όπου προτεραιότητα αποτελεί η προστασία του ισολογισμού από επισφάλειες και συναλλαγματικές διαφορές, κυρίως στη ρουμανική αγορά.
Σύμφωνα με την έκθεση του δ.σ. που συνοδεύει τα αποτελέσματα εξαμήνου, μέχρι το τέλος του έτους (εντός του τελευταίου τριμήνου) θα λειτουργεί ακόμη ένα ΙΚΕΑ στην ελληνική αγορά, στη Λάρισα. Οι εργασίες κατασκευής του τέταρτου καταστήματος οικιακού εξοπλισμού -θα στεγαστεί σε έκταση κοντά στον παλαιό περιφερειακό της πόλης- βρίσκονται εντός του χρονοδιαγράμματος. Σε διάστημα 6-8 μήνες μετά τη Λάρισα, σχεδιάζεται η λειτουργία του ΙΚΕΑ στα Ιωάννινα και σε δεύτερο επίπεδο εξετάζεται ακόμη η επέκταση στη Κρήτη, τη Θράκη ή την Πελοπόννησο.
Σε ό,τι αφορά στην επέκταση στη Βουλγαρία, η θυγατρική του ομίλου Housemarket Bulgaria έχει ήδη αποκτήσει έκταση 60 χιλιάδων τετραγωνικών στη Σόφια όπου θα κατασκευαστεί το πρώτο κατάστηµα ΙΚΕΑ στη χώρα. Σημειώνεται πως η συμμετοχή του ελληνικού ομίλου στη δικαιόχρηση (franchise) των καταστηµάτων ΙΚΕΑ στη Βουλγαρία αυξήθηκε σε 100% από 70% προηγουμένως.

Του Νίκου Χρυσικόπουλου
capital.gr