ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 28 Αυγούστου 2009

διαρρηξη στα γραφεια της μητροπολης αλεξανδρουπολεως

Μικρό χρηματοκιβώτιο που περιείχε περίπου 15.000 ευρώ αφαίρεσαν άγνωστοι, οι οποίοι διέρρηξαν τα ξημερώματα της Πέμπτης (27/8) τα γραφεία της Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης, που στεγάζονται στο Ανθίμειο Εκκλησιαστικό Πολιτιστικό Κέντρο.
Οι δράστες, αφού έσπασαν το τζάμι της κεντρικής εισόδου, εισήλθαν στο γραφείο γάμων και βαφτίσεων που βρίσκεται στο ισόγειο του κτιρίου και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο στο οποίο υπήρχαν χρήματα, κληρικό σήμα καθώς και διάφορα έγγραφα της μητρόπολης.
Το συγκεκριμένο περιστατικό έρχεται να προστεθεί στη διάρρηξη που έγινε την περασμένη Κυριακή στον Μητροπολιτικό ναό του Αγίου Νικολάου - όπου ο δράστης συνελήφθη επ’ αυτοφώρω - και στην απόπειρα διάρρηξης πριν από μερικές μέρες στον Ιερό Ναό του Αγίου Ανδρέα.
Με αφορμή και το τελευταίο κρούσμα ο μητροπολίτης Αλεξανδρούπολης Άνθιμος εξέφρασε την δυσαρέσκειά του, αλλά και τον έντονο προβληματισμό του για μία πράξη, που όπως δήλωσε «έρχεται να προστεθεί σε σειρά παρόμοιων ενεργειών παραβατικότητας στην περιοχή».
nooz