ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

σημερα το δηπεθε κομοτηνης στην αλεξανδρουπολη

Συνάντηση με τον καλλιτεχνικό διευθυντή του ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής κ. Δημήτρη Παπασταμάτη είχε ο Νομάρχης Έβρου κ. Νικόλαος Ζαμπουνίδης το μεσημέρι στο γραφείο του.
Η συνάντηση έγινε με αφορμή την θεατρική παράσταση «Βαβυλωνία»- του Δ.Κ.Βυζαντίου, μια συμπαραγωγή του Εθνικού Θεάτρου, του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Σερρών και του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ Κομοτηνής, που θα παρουσιασθεί στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 1 Αυγούστου 2009, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Νομαρχίας Έβρου Τρένο του Πολιτισμού (Κηποθέατρο Εγνατία ΩΡΑ 21.00-ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ)
-Ο κ. Ζαμπουνίδης είπε ότι στόχος της Νομαρχίας μέσα από τις εκδηλώσεις «Τρένο του Πολιτισμού», είναι να προβάλλονται και να αναδεικνύονται τοπικοί φορείς και τοπικοί δημιουργοί που παράγουν πολιτισμό.
Ο κ. Παπασταμάτης ευχαρίστησε τον Νομάρχη για την πρωτοβουλία του αυτή, και ανέφερε ότι το ΔΗΠΕΘΕ Κομοτηνής θεωρεί ότι είναι ιδιαίτερη τιμή το γεγονός ότι συμμετέχει στις εκδηλώσεις της Νομαρχίας Έβρου και τόνισε:«Πιστεύουμε ότι τέτοιες πολιτιστικές πρωτοβουλίες, που παίρνονται από την πρωτοβάθμια και δευτεροβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, σε μια εποχή που ο πολιτισμός δεν είναι και στην πρώτη προτεραιότητα της πολιτείας, συμβάλλουν σημαντικά ώστε να διατηρείται ο πολιτισμός ως κοινωνικό αγαθό.»
Αναφερόμενος στην «Βαβυλωνία» ο κ. Παπασταμάτης υπογράμμισε ότι «είναι ένα έργο πολύ ποιοτικό και είναι σημαντικό το γεγονός ότι το Εθνικό Θέατρο, η πρώτη τη τάξει σκηνή της χώρας συνεργάζεται με δυο ΔΗΠΕΘΕ για να πραγματοποιηθεί αυτή η παράσταση. Οι συμπαραγωγές αυτές είναι μια ανάσα για να μπορέσουν τα ΔΗΠΕΘΕ να αντέξουν αυτή τη δύσκολη εποχή ,να αντέξουν στο χρόνο και να παράγουν σοβαρό ποιοτικό θέατρο»