ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 16 Αυγούστου 2009

θρακη αε

Μέχρι την επόμενη Παρασκευή, 21 Αυγούστου, θα έχουν το χρονικό περιθώριο οι 118 απολυμένοι της αλλαντοβιομηχανίας «Θράκη Α. Ε.» να καταθέσουν τις αιτήσεις τους στην Αναπτυξιακή Εταιρεία Έβρου, που θα διαχειριστεί το πρόγραμμα της προσωρινής, τριετούς απασχόλησης των πρώην εργαζομένων, το οποίο ενέκρινε το υπουργείο Απασχόλησης και πρόκειται να χρηματοδοτηθεί από το Πρόγραμμα Αναπτυξιακών Επενδύσεων.
Ήδη, πάντως, τις αιτήσεις τους έχουν καταθέσει περισσότερα από 60 άτομα. Παράλληλα, ξεκίνησε και η περίοδος κατάθεσης αιτήσεων των δημοσίων φορέων που ενδιαφέρονται να υποδεχθούν ανέργους της αλλαντοβιομηχανίας, ενώ η όλη διαδικασία αναμένεται να ολοκληρωθεί έως το τέλος του μήνα, ώστε από τον Σεπτέμβριο οι απολυμένοι να ξεκινήσουν εργασία.
Το μηνιαίο επίδομα που πρόκειται να λαμβάνουν θα ανέλθει στο 80% του τελευταίου μισθού τους στη «Θράκη Α. Ε.», με ανώτατο όριο τα 800 ευρώ, ενώ το πρόγραμμα καλύπτει και τις δαπάνες για την πλήρη ασφάλισή τους.
www.seleo.gr