ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

δπθ

Διάλεξη με θέμα την «Η Αγροτική Πολιτική στην ΕΕ: Ποιο είναι το μέλλον της ΚΑΠ», διοργανώνει το Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης με προσκεκλημένο ομιλητή τον Καθηγητή του Πανεπιστημίου Αθηνών, κ. Ναπολέων Μαραβέγια.
Ο κ. Μαραβέγιας είναι Καθηγητής στο Τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αθηνών, με κυρίως ερευνητικό αντικείμενο την οικονομία και τις πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Είναι κάτοχος της Ευρωπαϊκής Έδρας Jean Monnet (1995), από το 1999 μέχρι το 2004 ήταν Πρόεδρος του Εθνικού Ιδρύματος Αγροτικής Έρευνας (ΕΘΙΑΓΕ) και από το 2004 Εθνικός Εκπρόσωπος και Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Κέντρου Ανώτατων Γεωπονικών Μεσογειακών Σπουδών (CIHEAM). Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων και επιστημονικών άρθρων σε θέματα ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης καθώς και σε θέματα αγροτικής πολιτικής και ανάπτυξης.

Ο Διευθυντής του ΠΜΣ
Γαλανόπουλος Κωνσταντίνος
Αναπληρωτής Καθηγητής

Η εκδήλωση, που διοργανώνεται από το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Αειφορικά Συστήματα Παραγωγής και Περιβάλλον στη Γεωργία» του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2009 και ώρα 16:00 στο Α’ Αμφιθέατρο του Τμήματος στην Ορεστιάδα.