ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 24 Ιουνίου 2009

λαθρομεταναστευση

Υπό την προεδρία του αναπληρωτή υπουργού Εσωτερικών Χρ.Μαρκογιαννάκη πραγματοποιείται το μεσημέρι της Τετάρτης στο υπουργείο Δημόσιας Τάξης, σύσκεψη με τη συμμετοχή εκπροσώπων των κομμάτων, με αντικείμενο τα θέματα παράνομης μετανάστευσης και ζητήματα που αφορούν τη δημόσια τάξη.
Η σύσκεψη είχε αναβληθεί την περασμένη Τετάρτη, λόγω της δολοφονίας του υπαρχιφύλακα Νεκτάριου Σάββα από τη «Σέχτα Επαναστατών» στα Ανω Πατήσια.
Στη συζήτηση αναμένεται να υπάρξει αντιπαράθεση λόγω της διαφορετικής προσέγγισης που έχουν τα κόμματα σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου της παράνομης μετανάστευσης και υπό το πρίσμα των επιχειρήσεων-σκούπα και απελάσεων.
Υπενθυμίζεται ότι ο Χρ.Μαρκογιαννάκης έχει προαναγγείλει ότι σε περίπου ένα μήνα, όταν θα είναι έτοιμα τα «κέντρα υποδοχής», θα ξεκινήσουν οι σαρωτικές επιχειρήσεις της αστυνομίας και από το Σεπτέμβριο τα αποτελέσματα θα είναι ορατά.
Όσον αφορά στα θέματα δημόσιας τάξης, η συζήτηση στη διακομματική επιτροπή διεξάγεται στη σκιά της δολοφονίας του υπαρχιφύλακα Αντώνη Νέκτάριου Σάββα στα Πατήσια από τη Σέχτα Επαναστατών και τις προειδοποιήσεις της στη νέα προκήρυξη.
Επιπλέον, αντεγκλήσεις έχει πυροδοτήσει στη Βουλή η ρύθμιση για την ποινικοποίηση της κουκούλας.
Newsroom ΔΟΛ