ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

πανθρακικος

Παίκτες του Πανθρακικού και με τη... βούλα για την επόμενη διετία είναι οι Ζέλικο Τζόκιτς και Φιλίπ Αρσενίεβιτς, οι οποίοι υπέγραψαν χθές τα συμβόλαιά τους με την ομάδα της Κομοτηνής.
Αμφότεροι δήλωσαν ικανοποιημένοι για την επιλογή που έκαναν και υποστήριξαν πως καταλυτικό ρόλο στην απόφασή τους ν' αγωνιστούν στον Πανθρακικό έπαιξε ο σκάουτερ της ομάδας, συμπατριώτης τους Ζόραν Στόινοβιτς. Σε αντίθεση με τους Τζόκιτς (στόπερ) και Αρσενίεβιτς (μέσος), που θα ξεκινήσουν την ερχόμενη Δευτέρα με τους υπόλοιπους παίκτες του Πανθρακικού την προετοιμασία για τη νέα περίοδο, εκτός αυτής θα μείνει ο Εγκούτου Ολίσε, ο κορυφαίος -για πολλούς- την περασμένη χρονιά παίκτης της ομάδας. Ο Νιγηριανός αμυντικός μέσος υποβλήθηκε σε αρθροσκόπηση στη Γερμανία για να αντιμετωπίσει ριζικά το πρόβλημα με το οίδημα που τον ταλαιπωρούσε πέρσι όλη τη χρονιά στην ποδοκνημική. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, θα είναι έτοιμος σε δύο μήνες. Τέλος σε ό,τι αφορά το θέμα της κατασκευής εξέδρας στο δεύτερο πέταλο του δημοτικού γηπέδου της Κομοτηνής, που είναι άνευ κερκίδων επί του παρόντος, έχει προκύψει πρόβλημα. Αν και έχει βρεθεί κατασκευαστής μέσω διαγωνισμού, η ρυμοτομία της περιοχής περιορίζει σημαντικά τις οικοδομικές εκ του νόμου δυνατότητες, κάτι που σημαίνει ότι και το έργο καθυστερεί αλλά και η εξέδρα θα είναι μικρότερη σε σχέση με τους αρχικούς υπολογισμούς.
Γ. ΠΕΤΡ.
Εφ. "Ελευθεροτυπία"