ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

ο ολλανδος πρεσβης στις φερες

Τον Πρέσβη της Ολλανδίας στην Αθήνα δέχτηκε στο γραφείο του ο Δήμαρχος Φερών Γιώργος Ούστογλου ,την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009 .
Στη συζήτηση που ακολούθησε ο κ.Ούστογλου ανέλυσε το προφίλ του Δήμου Φερών δίνοντας πληροφορίες και στοιχεία που αφορούν τη γεωγραφία της περιοχής, τα ιστορικά χαρακτηριστικά της ,την οικονομία ,τις προοπτικές ανάπτυξης αλλά και τα έργα υποδομής που είναι σε εξέλιξη .Αναφέρθηκε στους τομείς της γεωργίας και κτηνοτροφίας ενώ ζήτησε την συνεργασία με τον ακόλουθο της Ολλανδίας σε θέματα αγροτικής παραγωγής αφού όπως τόνισε ο κ. Ούστογλου η Ολλανδία είναι χώρα με υψηλή αγροτική παραγωγή και μεγάλη εμπειρία στα θέματα αυτά .
Ο Πρέσβης κ. Cornelis Van Rij έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την περιοχή για τα επαγγέλματα που ασκούν οι κάτοικοί της ,για την ανεργία αλλά και για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών .Ο ίδιος τόνισε την εμπειρία που έχει σε ευρωπαϊκά θέματα και επεσήμανε ότι παρακολουθεί όλες τις εξελίξεις στη Ελλάδα .
Μετά την συνάντηση ο Πρέσβης ξεναγήθηκε στην Παναγία Κοσμοσώτειρα και στη συνέχεια στον παγκοσμίου ενδιαφέροντος υγροβιότοπο του Δέλτα απ’όπου έμεινε κατενθουσιασμένος και γοητευμένος .
«Είναι ένας εξαίρετος άνθρωπος με μεγάλη εμπειρία σε θέματα διπλωματίας, χαίρομαι ιδιαίτερα για την σημερινή επαφή μας και ελπίζω ότι θα ακολουθήσουν και άλλες στο μέλλον» δήλωσε ο Δήμαρχος Φερών κ. Ούστογλου .