ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

απληρωτοι εργαζομενοι

Εργαζόμαστε στα Κέντρα Εκπαίδευσης Ενηλίκων τα οποία υπάγονται στοΙ.Δ.Ε.Κ.Ε και ανήκουν στην Γενική Γραμματεία του Υπουργείου Παιδείας.Καλύπτουμε τις ανάγκες σε επίπεδο νομού με ιδιαίτερη αγάπη γι αυτό πουκάνουμε και με κατάθεση ψυχής καθόσον η εργασία είναι τέτοια που πολλέςφορές υπερβαίνει το ωράριο μας πχ όταν πρόκειται για γνωστοποίηση τωνπρογραμμάτων σε φορείς, για διανομή εντύπων ακόμη και σε άλλους Δήμους ,ενημερώσεις σε συλλόγους κ.ά.
Η κατάσταση που ζούμε τους τελευταίους μήνες είναι τραγική. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ από τον ΟΚΤΩΒΡΙΟ μήνα , μας δώσανε έναν μισθό ταΧριστούγεννα, δυο το Πάσχα και μας χρωστάνε έξι μήνες συν δώραΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ- ΠΑΣΧΑ. Το χειρότερο βέβαια όλων είναι η έλλειψη ενημέρωσης που έχουμε. Δεν μας ενημερώνει κανείς για το πότε επιτέλους θα πληρωθούμε ,ποιοςευθύνεται για την τόσο μεγάλη καθυστέρηση η οποία έχει προκαλέσει πανικό σετόσες οικογένειες εγργαζομενων,καθοσον οι περισσότεροι από εμάς είναι σε μιακάποια ηλικία με υποχρεώσεις που τρέχουν και ότι αυτό συνεπάγεται. Η παντελής έλλειψη ενημέρωσης και οι υποχρεώσεις μας οδηγούν σε αδιέξοδο. Συνεχίζουμε ανελλιπώς να είμαστε στα γραφεία μας να ενημερώνουμε τουςπολίτες που πραγματικά αγάπησαν και σέβονται το θεσμό και αυτό που κάνουμε. Ως ΠΟΤΕ όμως?
Ας μας ενημερώσει κάποιος από την Διοίκηση του ΙΔΕΚΕ πότε θα λυθεί τοπρόβλημα μας γιατί ζούμε με δανεικά.Κάποιοι συνάδελφοι μας έχουν σύμβαση έως 30/06/2009 και δεν γνωρίζουν τι θααπογίνουν . Ούτε γι αυτούς υπάρχει σαφής απάντηση και ενδέχεται αν καιαπλήρωτοι να μείνουν άνεργοι χωρίς ένσημα και ενδεχομένως χωρίς ναδικαιούνται επίδομα ανεργίας.Φτάνει πια ο εμπαιγμός !!Οι κινήσεις από εδώ και στο εξής θα είναι πιο δραστικές κι αν χρειαστεί θαμας δείτε στους δρόμους και στα κανάλια.
ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΥΣΗ
Με εκτίμηση
Οι εργαζόμενοι στα ΚΕΕ