ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 26 Ιουνίου 2009

εγνατια

Νοικιάζει αυτοκίνητα και στήνει το «μπλόκο» του στην Εγνατία Οδό. Όταν εντοπίζει αυτοκίνητα με ξένες πινακίδες, τα ακολουθεί και κάνει σήμα στους οδηγούς να σταματήσουν για έλεγχο ναρκωτικών ουσιών, προσποιούμενος τον αστυνομικό.
Ο 53χρονος Ρουμάνος, σεσημασμένος για κλοπές, είναι ντυμένος με πολιτικά ρούχα. Δείχνει μια ταυτότητα που δήθεν είναι αστυνομική στους τουρίστες και ζητάει το διαβατήριό τους για να το ελέγξει. Όταν εκείνοι βγάζουν το πορτοφόλι τους, ο ελαφροχέρης Ρουμάνος αρπάζει τα χρήματα και στη συνέχεια φεύγει… κύριος.
Η τελευταία φορά που «χτύπησε» ο «μαϊμού» αστυνομικός ήταν την Τετάρτη το μεσημέρι. Θύμα του ένας 28χρονος από τη Γαλλία, από τον οποίο κατάφερε να αποσπάσει 3.500 ευρώ, χρήματα που ο νεαρός θα ξόδευε στη χώρα μας για τις διακοπές του.
Εναντίον του 53χρονου έχουν γίνει δεκάδες καταγγελίες τουριστών στην Ασφάλεια της Καβάλας και της Βέροιας. Οι αστυνομικοί γνωρίζουν την ταυτότητα του δράστη, μιας και είναι παλιός «γνώριμος», αλλά δεν έχουν καταφέρει μέχρι τώρα να τον συλλάβουν. Οι έρευνες για τον εντοπισμό του συνεχίζονται, ενώ εναντίον του έχει σχηματιστεί σχετική δικογραφία.
zougla.gr