ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

εγνατια

Προς
ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ Α. Ε.
Υπόψη Προέδρου κου Γούλα

Κοιν.: 1) Υπουργό ΠΕΧΩΔΕ
κ. Γ. Σουφλιά
2) Βουλευτές Ν. Έβρου
3) ΤΕΔΚ Ν. Έβρου
4) Νομαρχιακό Συμβούλιο
Έβρου
5) Μ. Μ. Ε.


Θέμα: « Διακριτική μεταχείριση Ν. Έβρου;»

Σας παρακαλώ να με ενημερώσετε, εάν για την κατασκευή των κάθετων οδικών αξόνων (πέντε) της Εγνατίας οδού, τηρούνται οι ίδιες κατασκευαστικές προδιαγραφές.
Θέτω το ερώτημα αυτό, διότι από προσωπική διαπίστωση σε έναν εξ αυτών, αλλά και από πληροφορίες για άλλους 3, οι τέσσερις άξονες πλην του άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο, κατασκευάζονται με τις προδιαγραφές του κύριου άξονα της Εγνατίας οδού. Δηλαδή 2 λωρίδες ανά κατεύθυνση, με επιπλέον λωρίδα έκτακτης ανάγκης και με διαχωριστική νησίδα μεταξύ των δύο κατευθύνσεων.
Αυτό όμως δεν συμβαίνει στον κάθετο άξονα Αρδάνιο – Ορμένιο, στην απόληξη της Εγνατίας οδού πλησίον των Κήπων, αν και ο άξονας αυτός αποτελεί απόληξη Πανευρωπαϊκού οδικού άξονα.
Μπορείτε να με ενημερώσετε γιατί αυτή η διάκριση, ιδιαίτερα όταν αυτός ο άξονας αποτελεί βασική πύλη σε Βαλκανικές και Παρευξείνιες χώρες;
Οι προδιαγραφές κατασκευής των κάθετων οδικών αξόνων – συνδέσεων της Εγνατίας, πρέπει να γίνονται με τις ίδιες προδιαγραφές ή όχι;
Σας ενημερώνω επίσης, ότι η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α. Ε., δεν κατασκεύασε ουσιαστικά αυτόν τον κάθετο οδικό άξονα, όπως συχνά προβάλλεται, αλλά όταν τον υιοθέτησε (καθώς ως γνωστόν δεν προβλεπόταν στον αρχικό σχεδιασμό) ήταν ήδη κατασκευασμένος πάνω από το 50%, ως εθνική οδός, και στην υπάρχουσα ήδη υποδομή δεν έκανε καμία απολύτως παρέμβαση. Στο υπόλοιπο δε τμήμα το οποίο κατασκευάζεται, οι προδιαγραφές είναι μιας εθνικής οδού (1 λωρίδα ανά κατεύθυνση και χωρίς διαχωριστική νησίδα). Επίσης η οδός διέρχεται και από κατοικημένες περιοχές (2 χωριά).
Θα παρακαλούσα να έχω σαφείς απαντήσεις και εξηγήσεις στα ερωτήματα – θέματα που έθεσα και να αποφασιστεί, έστω και τώρα η βελτίωση – αποπεράτωση του έργου με τις ίδιες κατασκευαστικές προδιαγραφές που ισχύουν για τους άλλους τέσσερις κάθετους άξονες.

Με τιμή

Ανδρέας Παπανδρούδης
Οφθαλμίατρος
Πρόεδρος Ένωσης Ελευθεροεπαγγελματιών
Ιατρών Β. Έβρου
Βασ. Αλεξάνδρου 58 - Διδυμότειχο

1 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Γιατί δεν αναρτήθηκε το χθεσινό σχόλιό μου;
Υπάρχει λόγος;;
"ΠΟΛΙΤΗΣ"