ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Κυριακή 21 Ιουνίου 2009

οι εγκληματιες. . .

Στο αυτόφωρο οδηγήθηκαν ιδιοκτήτες καταστημάτων εστίασης και διασκέδασης της Αλεξανδρούπολης καθώς μετά από ελέγχους διαπιστώθηκε πως δεν τηρούσαν το νόμο. Το Σάββατο το μεσημέρι οι επιχειρηματίες απολογήθηκαν στον εισαγγελέα και αφέθηκαν ελεύθεροι κάνοντας λόγο για ακόμη ένα χτύπημα στο εισόδημα τους αλλά και στον τουρισμό την ίδια ώρα που καλούνται να εφαρμόσουν και τα νέα μέτρα κατά του καπνίσματος.

2 σχόλια:

ΑΝΕΠΙΣΗΜΟΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ είπε...

Μη ξεχνάμε όμως οτι εκτός από τους σωστούς επαγγελματίες, υπάρχουν και κάποιοι που καταλαμβάνουν παράνομα τον κοινόχρηστο χώρο του πεζοδρομίου με τραπεζοκαθίσματα και άλλες αυθαίρετες κατασκευές.

Για ποιες συγκεκριμένες παραβάσεις οδηγήθηκαν στο αυτόφωρο;

Ανώνυμος είπε...

Τολμούν οι "εγκληματίες" να πουν αν μπορείς να περάσεις από τα πεζοδρόμια μπροστά από τα καταστήματά τους,μετά τις 9 το βράδυ; Άβατο είναι ολόκληρα κομμάτια της Αλεξανδρούπολης. Για την κατάργηση κομματιών πρασίνου από τα μαγαζιά, για την κατάχρηση κοινόχρηστων χώρων, γιατί δεν μιλά κανείς;