ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Παρασκευή 19 Ιουνίου 2009

συνεβη πραγματι

Γδαρμένος βγήκε από νυχτερινό κατάστημα της Ορεστιάδας άνδρας, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε διαφωνήσει έντονα με κοπέλα που εργάζονταν σ' αυτό.

Ο άνδρας δεν ήταν μόνος. Στην παρέα του ήταν κι άλλα άτομα, τα οποία δέχτηκαν ομαδική επίθεση από τέσσερις συνολικά κοπέλες που εργάζονταν στο μαγαζί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ δεν πρόλαβε να αντιδράσει, καθώς σε κλάσματα δευτερολέπτου είδε τα χέρια να σηκώνονται και ένοιωσε τα νύχια στο πρόσωπό του.

Η υπόθεση που ξεκίνησε με αφορμή τη διαφορετική αντίληψη για θέματα που δεν αφορούν το ευρύ κοινό, πήρε διαστάσεις σε μεγαλύτερο απ' ότι θα ανέμενε κάποιος βαθμό.

Το θέμα που άρχισε από στόμα σε στόμα να γίνεται γνωστό, έχει πλέον παραφουσκώσει στη μικρή κοινωνία της πόλης.

Εμείς απλά αναφέρουμε, χωρίς να υπεισέλθουμε σε αναληθείς και ευφάνταστες λεπτομέρειες που έχουν ξεπεράσει πλέον τα όρια της κοινωνικής ευαισθησίας

Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συστήσουμε ψυχραιμία. Τα πάντα θέλουν το χρόνο τους για να γίνουν πιο όμορφα, ίσως για να γίνουν και δικά μας.