ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Δευτέρα 22 Ιουνίου 2009

χοροδια γυναικων δημου τυχερου

Στα ΟΡΕΣΤΕΙΑ 2009 και πιο συγκεκριμένα στο 3ο Χορωδιακό Φεστιβάλ, συμμετείχε η Διφωνική Χορωδία Γυναικών Δήμου Τυχερού την Πέμπτη 18 Ιουνίου 2009. Το πρόγραμμα περιελάμβανε εμφάνιση των χορωδιών της Κοινωφελούς Δημοτικής Επιχείρησης Πολιτιστικής Ανάπτυξης Φερρών, της Χορωδίας Γυναικών Δήμου Τυχερού, του Συλλόγου Γυναικών Καστανεών και του Φιλεκπαιδευτικού Ομίλου Αλεξανδρούπολης. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Υπαίθριο Δημοτικό Θέατρο Ορεστιάδας με χορηγό το υπουργείο Τουρισμού.
Το Χορευτικό Γυναικών του Δήμου Τυχερού συμμετείχε την Κυριακή 21 Ιουνίου 2009 στο 8ο Συναπάντεμαν Ποντίων. Εκδήλωση που διοργάνωσε ο Σύλλογος Ποντίων Ν.Ροδόπης «Η Τραπεζούντα» και πραγματοποιήθηκε στο Οχυρό Νυμφαίας .Ολοήμερο υπαίθριο πανηγύρι με την ονομασία «ΠΑΡΧΑΡΙA» και τη συμμετοχή περισσοτέρων από σαράντα Συλλόγων και Δήμων με ζωντανή μουσική , εμφάνιση χορευτικών, παραδοσιακά ποντιακά εδέσματα και διεξαγωγή παραδοσιακής πάλης.