ΑΙΣΧΟΣ

ΔΕΝ αφήνουν το Δημοτικό Σχολείο Δικαίων με πέντε Δασκάλους.
ΔΕΝ αφήνουν το Βορειότερο Σχολείο της χώρας με πέντε μεταλαμπαδευτές της γνώσης, επειδή σε μία τάξη υπάρχουν τρεις μαθητές.
Το σχολείο έγινε και πάλι εξαθέσιο.

Έκλεισε όμως της Πλάτης.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

κατι νέο έρχεται σύντομα...

κάθε είδηση για μας, δεν είναι απλά μία ανάρτηση

thrakinea και tomadakis.blogspot.com
Follow thrakinea on Twitter

Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009

πασοκ αλεξανδρουπολης για ευρωεκλογες

ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009:ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ Σ.Ε ΤΗΣ Τ.Ο ΠΑΣΟΚ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
Το μήνυμα των πολιτών των ευρωεκλογών της 7ης Ιουνίου είναι πολυσήμαντο και με πολλούς αποδέκτες. Οι Έλληνες πολίτες απέρριψαν με τον πλέον τις πολιτικές της νεοσυντηρητικής διακυβέρνησης και των τοπικών εκπροσώπων της. Αφαίρεσαν από τη Νέα Δημοκρατία την πολιτική νομιμοποίηση να διαχειριστεί τις τύχες της χώρας σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο και έστρεψαν τις ελπίδες τους στο ΠΑΣΟΚ.
Η πρώτη νίκη είναι γεγονός. Ακολουθούν σημαντικοί αγώνες για τη νίκη στις επόμενες εθνικές εκλογές αλλά και στις δημοτικές και νομαρχιακές εκλογές. Για να απαλλαγεί η χώρα από τα νεοσυντηρητικά αδιέξοδα.Να αποκτήσει ξανά ο τόπος προοπτική. Να αποκτήσουν και πάλι οι πολίτες χαμόγελο, αισιοδοξία και ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον. Όλους και όλες εκείνες που με αυταπάρνηση και ενθουσιασμό αφενός συμμετείχαν στο σχεδιασμό, τις πρωτοβουλίες και τη δράση της Τ.Ο. ΠΑΣΟΚ, αφετέρου συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, διασφαλίζοντας με την παρουσία τους την πολιτική και εκλογική επιτυχία του ΠΑΣΟΚ τους ευχαριστούμε θερμά.
Για τη Συντονιστική Επιτροπή Τ.Ο Δήμου Αλεξανδρούπολης
Η Γραμματέας
Άννα Δεληγιάννη-Τσιουλπά